сряда, май 29

Whirlpool WB70I931XAQUA – Иновативен хладилник с фризер за перфектно съхранение на храните

Whirlpool WB70I931XAQUA е модерен хладилник с фризер, който се отличава с високо качество, иновативни функции и стилен дизайн. Този модел е проектиран да отговори на вашите нужди за съхранение на храни и да запази тяхната свежест и качество за по-дълго време. С разнообразие от функции и технологии, Whirlpool WB70I931XAQUA е идеалният избор за вашата кухня.

Просторност и удобство: С общ капацитет от 439 литра, Whirlpool WB70I931XAQUA предлага достатъчно пространство за съхранение на всичките ви храни и напитки. Хладилникът разполага с различни полезни отделения и рафтове, които ви позволяват да организирате храните по удобен начин. Фризерът също предлага голям капацитет за съхранение на замразени храни.

Хладилник с фризер Whirlpool WB70I931XAQUA, 439 л, Клас F, Total No Frost, 6th Sense, Active 0, Диспенсър за вода, H 195.5 см, Inox против пръстови отпечатъци

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Total No Frost технология: Една от ключовите функции на Whirlpool WB70I931XAQUA е Total No Frost технологията. Това означава, че няма нужда да се занимавате с размразяване на хладилника и фризера, тъй като системата автоматично отстранява натрупванията от лед и запазва оптималната температура вътре. Това не само ви освобождава от грижите за размразяване, но също така предотвратява образуването на лед на вашите продукти.

6th Sense технология: Whirlpool WB70I931XAQUA разполага с иновативната 6th Sense технология, която измерва и контролира температурата в хладилника и фризера, за да запази оптималните условия за съхранение на храните. Тази интелигентна система реагира на промените във външната среда и автоматично регулира настройките, за да гарантира, че вашите храни остават свежи и дълготрайни.

Active 0 функция: Още една полезна функция на Whirlpool WB70I931XAQUA е Active 0. Тази функция ви позволява да поставите нови храни във фризера и бързо да ги замразите на оптимална температура. Това предпазва вече съхраняваните продукти от повишаване на температурата и осигурява, че новите добавени храни ще запазят своите качества.

Диспенсър за вода: Whirlpool WB70I931XAQUA разполага с удобен диспенсър за вода, който ви позволява да се наслаждавате на свежа и охладена вода по всяко време. Това ви освобождава от необходимостта да имате отделна водна бутилка в хладилника и предлага удобство и лесен достъп до освежаващата напитка.

Издръжлив и стилен дизайн: Whirlpool WB70I931XAQUA се отличава със своя издръжлив и елегантен дизайн. Съчетанието на иноксовия корпус и покритието против отпечатъци придава на хладилника съвременен и стилен вид, който се вписва перфектно във всяка модерна кухня.

Заключение: Хладилникът с фризер Whirlpool WB70I931XAQUA е изборът, който съчетава високо качество, функционалност и стил. С иновативните технологии и удобствата, които предлага, той ще осигури оптимални условия за съхранение на вашите храни и напитки. Независимо дали сте домакинство или професионален готвач, този модел ще ви помогне да запазите свежестта и качеството на храните си за по-дълго време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply