сряда, юли 24

Превъзходство и Технологичен Аромат – Хладилник с Фризер Whirlpool WB70E972X

В света на съвременните домакински уреди, изборът на идеалния хладилник с фризер играе ключова роля в улесняването на ежедневния живот. Whirlpool WB70E972X съчетава в себе си функционалността, технологичния напредък и стилен дизайн, предлагайки висококачествено съхранение на храните и напитките във вашата кухня.

Хладилник с фризер Whirlpool WB70E972X, 444 л, Клас E, Total No Frost, 6th Sense, Active 0, H 195.5 см, Inox против пръстови отпечатъци

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Простор и Умение: С внушителен обем от 444 литра, този модел осигурява достатъчно място за съхранение на всичко необходимо за вашия дом. Основното вътрешно пространство е разделено между хладилник и фризер, като всяка част предлага интелигентни разделители и рафтове, които ви позволяват да подредите храните си по начин, който ви удовлетворява.

Технологични Изобретения: Whirlpool WB70E972X включва някои от последните технологични постижения, които гарантират оптимално съхранение и запазване на прясността на вашите продукти. 6th Sense технологията се грижи за автоматичното регулиране на температурите във всеки отделен раздел, осигурявайки оптимални условия за съхранение.

Total No Frost – Отпадайте За Размразяване: С иновативната Total No Frost технология, вече няма нужда да се притеснявате за редовното размразяване на уреда. Тя предотвратява образуването на лед и индивидуални капки на вътрешните повърхности, което не само спестява време и усилия, но и поддържа ефективността на хладилника и фризера.

Active 0 – Забавянe на Замразяването: С функцията Active 0, можете да използвате фризера си като допълнително пространство за съхранение в хладилника. Този режим позволява на фризера да работи като допълнително охлаждане, предпазвайки храните от нежелано замразяване.

Дизайн и Естетика: Съчетавайки стил и функционалност, дизайнът на Whirlpool WB70E972X включва иноксова отделния врати, обработена със специално покритие против отпечатъци. Този елемент добавя съвременен и елегантен вид на уреда, който се вписва перфектно във всяка съвременна кухня.

Заключение: Whirlpool WB70E972X е повече от просто хладилник с фризер – това е интелигентен домакински помощник, който ви предоставя простор, технологии и удобство. Със своите иновативни функции, енергийна ефективност и стилен дизайн, този модел е идеалният избор за всеки, който търси перфектното решение за съхранение на храни и напитки в дома си.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply