четвъртък, юни 13

Whirlpool W9 921D OX – Високоефективен хладилник с изискан дизайн и интелигентни функции

Whirlpool W9 921D OX е хладилник с фризер, който съчетава висока ефективност, модерен дизайн и интелигентни функции, за да отговори на вашите изисквания за съхранение на хранителни продукти. С капацитет от 348 литра, този модел предлага достатъчно пространство за съхранение на всички видове храни и напитки.

Dual No Frost – Продължителна свежест: Една от ключовите функции на хладилника Whirlpool W9 921D OX е Dual No Frost технологията, която предотвратява образуването на лед в хладилника и фризера. Това значи, че няма да се налага да правите редовно размразяване, а също така ще запазите свежестта и вкуса на вашите храни за по-дълго време.

6th Sense – Интелигентна автоматика: Хладилникът W9 921D OX е оборудван с технологията 6th Sense, която се грижи за оптималните условия за съхранение на вашите храни. Тя автоматично регулира температурата и влажността вътре в уреда, осигурявайки оптимални условия за запазване на свежестта и хранителните качества на продуктите.

Хладилник с фризер Whirlpool W9 921D OX, 348 л, Клас E, Dual No Frost, 6th Sense, Електронен дисплей Exterior, H 201 см, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Електронен дисплей Exterior – Лесна навигация и контрол: Хладилникът W9 921D OX разполага с електронен дисплей Exterior, който ви позволява лесна навигация и контрол на функциите на уреда. Можете лесно да регулирате температурите, да избирате режими на работа и да получавате информация за състоянието на хладилника.

Изискан дизайн и висококачествени материали: Хладилникът W9 921D OX се отличава с изискан дизайн и внимание към детайлите. Елегантният му външен вид в иноксов цвят придава стил и модерност на всяка кухня. Освен това, уредът е изграден от висококачествени материали, които гарантират неговата дълготрайност и надеждност.

Клас E – Енергийно ефективен и пестящ разходите: Whirlpool W9 921D OX е с клас на енергийна ефективност E, което означава, че работи икономично и пестите енергия. Това ще ви помогне да намалите ежемесечните си разходи за електроенергия, като в същото време допринасяте за опазването на околната среда.

Заключение: Whirlpool W9 921D OX е хладилник с фризер, който съчетава висока ефективност, стилен дизайн и интелигентни функции. Dual No Frost технологията предотвратява образуването на лед и запазва свежестта на храните, а 6th Sense системата осигурява оптимални условия за съхранение. Електронният дисплей Exterior ви предлага лесна навигация и контрол, а висококачествените материали и изисканият дизайн гарантират дълготрайността и стилната визия на уреда. С клас на енергийна ефективност E, този хладилник е икономичен и помага за намаляване на разходите. Ако търсите съчетание от качество, функционалност и елегантен дизайн, Whirlpool W9 921D OX е отличен избор за вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply