четвъртък, юни 13

Whirlpool W84BE72X: Простор и Изящество във Вашия Дом

Whirlpool W84BE72X е хладилник с фризер, който съчетава в себе си голям обем, иновативни технологии и стилен дизайн. Със своите 558 литра обем, този модел предлага изключително просторно пространство, което ще отговори на всички вашите нужди за съхранение на храните.

С Dual No Frost технология, Whirlpool W84BE72X осигурява перфектно поддържана температура и влажност вътре в хладилника и фризера. Забравете за размразяването, този модел се грижи за всичко. Оптималните условия поддържат храните свежи и вкусни за по-дълго.

Хладилник с фризер Whirlpool W84BE72X, 558 л, Dual No Frost, Клас E, H 186 см, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С клас E по енергийна ефективност, Whirlpool е икономичен избор както за вашия бюджет, така и за околната среда. Не само ще спестите пари, но и ще направите позитивен принос за опазването на планетата.

Дизайнът на този модел се отличава с елегантност и изчистени линии. Неръждаемата стомана с иноксово покритие не само придава модерен вид на хладилника, но и го прави изключително устойчив на отпечатъци и замърсявания.

С височина от 186 см, Whirlpool W84BE72X се интегрира лесно във всяка кухня. С LED осветление и удобно разпределение на полките и отделенията, този модел предоставя удобство и достъпност до вашите храни.

Whirlpool W84BE72X е хладилник с фризер, който съчетава функционалност, стил и иновации. Насладете се на максимален комфорт и качество във вашето домакинство с този изключителен модел от Whirlpool.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply