четвъртък, май 23

Whirlpool W7X93TKS: Иновация и Стил в Едно

Whirlpool W7X93TKS е впечатляващ хладилник с фризер, който съчетава иновативни технологии, ефективност и изискан дизайн. С този модел Whirlpool отново показва защо е лидер в областта на домакинските уреди, предлагайки на потребителите усъвършенствани функции за оптимално съхранение на храните.

Хладилник с фризер Whirlpool W7X93TKS, 367 л, Total No Frost, Клас D, 6TH Sense технология, LED осветление, H 202.7 см, Черен/Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С общ обем от 367 литра, Whirlpool W7X93TKS предоставя достатъчно пространство за съхранение на всички вашите продукти. Безпокойството за редовното размразяване с Total No Frost става минало, като уредът автоматично поддържа оптималната температура и влажност във всяка част от него. Класификацията в клас D гарантира ефективност и икономичност в ежедневната употреба.

Технологията 6TH Sense, която разпознава всяка промяна във вътрешната среда на уреда, прави Whirlpool W7X93TKS умно решение за вашата кухня. Системата саморегулира настройките си, осигурявайки оптимални условия за съхранение на храните ви. LED осветлението не само осигурява ярка видимост на съдържанието, но също така е и енергоефективно, като допринася за намаляване на разходите.

Дизайнът на W7X93TKS се отличава със своята модерна елегантност. Комбинацията от черен и инокс придава на уреда стилен и луксозен вид, който ще се впише перфектно във всяка модерна кухня. Височината от 202.7 см позволява уредът да се интегрира хармонично в пространството на кухнята ви.

Заключение: Whirlpool W7X93TKS представлява съвършен баланс между иновативни технологии, ефективност и стил. С функции като Total No Frost, 6TH Sense технология и LED осветление, този модел осигурява оптимални условия за съхранение на вашите храни. Съчетанието от черен и инокс дизайн придава на уреда изискан и съвременен вид. Whirlpool W7X93TKS е практично и елегантно допълнение към вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply