сряда, юли 24

Whirlpool W7X92OWH: Новаторски дизайн и Максимална Ефективност

Whirlpool W7X92OWH е истинска перла сред хладилниците с фризери. Със своите 367 литра обем, този модел предлага обширно пространство, което ви позволява да съхранявате всичко необходимо с лекота.

С клас E по енергийна ефективност, Whirlpool W7X92OWH се отличава със своята способност да балансира между качество на съхранение и икономия на енергия. Този модел ви позволява да поддържате високо качество на храните си, без да се притеснявате за ненужни енергийни разходи.

Хладилник с фризер Whirlpool W7X92OWH, 367 л, Клас E, Total No Frost, Технология 6TH Sense, Аларма за врата, LED светлина, H 202.7 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Със своята технология 6TH Sense, този хладилник работи умно и ефективно. Тя автоматично регулира температурите и влажността вътре в хладилника, осигурявайки идеални условия за съхранение на вашите храни. Системата Total No Frost гарантира, че няма да се образуват лед и складиращо се обледеняване, което води до по-добро запазване на вкусовете и свежестта на храните.

Една от ключовите характеристики на W7X92OWH е LED осветлението. То не само осигурява ярка видимост вътре в хладилника, но и е изключително икономично. Също така, моделът разполага и с аларма за врата, която ви уведомява, ако вратата е оставена отворена, предпазвайки вашия продукт от излишни температурни колебания.

С бялата си цветова гама, Whirlpool W7X92OWH се вписва перфектно във всяко пространство. Стилен, функционален и интелигентен, този модел е подходящ избор за всеки, който цени иновациите и ефективността във всяка детайл. Насладете се на перфектната комбинация от дизайн и функционалност с Whirlpool W7X92OWH.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply