събота, април 13

Whirlpool W7X82OW: Сполучлива Симфония от Простор и Иновации

Whirlpool W7X82OW е хладилник с фризер, който съчетава в себе си функционалност, ефективност и модерен дизайн. С обем от 335 литра, този модел предлага достатъчно място за съхранение на храните ви, осигурявайки оптимални условия за запазване на тяхната свежест и вкус.

С клас E по енергийна ефективност, Whirlpool W7X82OW е не само приятен за бюджета ви, но и за околната среда. Този хладилник с фризер ви дава възможността да съчетаете удобството на големия обем с икономията на енергия.

Хладилник с фризер Whirlpool W7X82OW, 335 л, Клас E, Total No Frost, Sistem Multiflow, Аларма за врата, LED светлина, H 191.2 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технологията Total No Frost е гаранция за лесна поддръжка и безпроблемно съхранение на храните. Забравете за размразяването на фризера, този модел се грижи за всичко. Системата Multiflow осигурява постоянно циркулиране на въздуха, което предпазва от образуването на конденз и гарантира еднакви температури във всеки ъгъл на уреда.

Снабден с аларма за врата, Whirlpool W7X82OW ви предупреждава, ако вратата е оставена отворена, спестявайки енергия и предпазвайки храните ви. LED осветлението не само осигурява ярка видимост вътре в хладилника, но и е изключително икономично.

С бялата си цветова гама и стилния си дизайн, този модел се интегрира перфектно във всяка кухня. Whirlpool W7X82OW е съчетание от изчистеност и иновации, което прави готвенето и съхранението на храни истинско удоволствие. Насладете се на комфорта и удовлетворението от Whirlpool W7X82OW във вашето домакинство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply