неделя, май 26

Whirlpool W7IHT58T: Вашият Партньор за Изискани Кухни

Whirlpool W7IHT58T е върховата съдомиялна машина, която ще преобрази вашата кухня и начина, по който се грижите за съдовете си. Този модел предлага богат набор от функции и технологии, които ви осигуряват безупречни резултати и голяма улесненост.

Съдомиялна за вграждане Whirlpool W7IHT58T, 15 комплекта, 8 програми, 6th Sense Technology, NaturalDry, Клас B, PowerCleanPro, Отложен старт, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Вместимост и Гъвкавост: С капацитет от 15 комплекта, W7IHT58T предоставя огромно вместимо пространство за вашите съдове и прибори. Този модел е перфектен за големи семейства и за специални случаи, когато готвенето ви води до много съдове.

6th Sense Технология: Този модел разполага с интелигентната 6th Sense технология на Whirlpool, която автоматично засича степента на замърсяване на съдовете и регулира цикъла, за да гарантира оптимални резултати при минимални разходи от вода и електроенергия. Това не само намалява сметките, но и намалява вашия екологичен отпечатък.

PowerClean Pro: Осигуряваща мощно почистване, системата PowerClean Pro премахва и най-упоритите замърсявания от вашите съдове. С този модел вече няма нужда да предварително измивате или скрежавате замърсените тигани и тенджери.

NaturalDry Сушене: Системата за сушене NaturalDry ви осигурява перфектно сухи съдове без да е необходимо да ги подсушавате допълнително. Така пестите време и същевременно гарантирате, че съдовете ви са готови за използване.

Дизайн: W7IHT58T е изключително стилен и съвременен модел, който се вписва перфектно във всяка кухня. Неговият иноксов дизайн придава луксозен вид, който се допълва от елегантния панел с LED дисплей.

С Whirlpool W7IHT58T ще получите съдомиялна машина, която предлага висока ефективност, гъвкавост и стил. Този модел не само улеснява ежедневните ви задачи, но и преобразява кухнята ви в място на удоволствие и комфорт.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply