събота, април 13

Whirlpool W7IHT40T: Стойност и Мощност за Вашия Дом

Whirlpool W7IHT40T е изключително високоефективна съдомиялна машина, предназначена за вграждане в вашата кухня. Този модел предлага невероятен капацитет от 15 комплекта и голям набор от функции и технологии, които го правят идеален за семейства и хора, които ценят качеството и удобството.

Съдомиялна за вграждане Whirlpool W7IHT40T, 15 комплекта, 8 програми, 6th Sense Technology, NaturalDry, Клас C, PowerCleanPro, Отложен старт, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Изключителен Капацитет: С 15 комплекта капацитет, този модел може да пое голямото количество съдове и прибори след голямо семейно обяд или вечеря с приятели. Вече няма да се нуждаете от измиване на ръка след такива събития.

6th Sense Технология: Whirlpool е известен с иновациите си, и W7IHT40T не прави изключение. 6th Sense технологията използва сензори за автоматично засичане на степента на замърсяване и оптимизира параметрите на цикъла, осигурявайки перфектно почистени съдове с минимално количество вода и електроенергия.

PowerCleanPro: Тази функция комбинира силни водни струи с високо налягане и специално проектирани струйни дюзи, които раздвижват замърсяванията и ги отстраняват, без значение колко засъхнали или наслоени са върху съдовете. Забравете за предварителното измиване на ръка.

NaturalDry: С тази интелигентна система на сушене влажният въздух се използва за приключително ефективното и екологично сушене на съдовете, без да се изисква никакво допълнително електричество.

Множество Програми: Whirlpool W7IHT40T предлага богат набор от програми за измиване, включително интензивни, екологични и бързи цикли. Това ви дава възможността да изберете най-подходящата програма за конкретните съдове и замърсявания.

Икономичен и Екологичен: С клас на енергийна ефективност С, този модел намалява разходите за енергия и вода, предоставяйки същевременно надеждно и ефективно почистване.

Завършек: Whirlpool W7IHT40T представлява интелигентната съдомиялна машина на бъдещето, която предоставя върховни резултати и удобство в един стилен и мощен пакет. Този модел ще направи почистването на вашите съдове бързо, лесно и екологично.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply