вторник, ноември 28

Хладилник с фризер Whirlpool W5 811E OX H, 339 л, Клас A+, Less Frost, 6th Sense, H 189 см, Inox – сбъдната мечта на всяко домакинство

С цвят инокс, с височина 1.89 м и общ капацитет 339 л, този хладилник с фризер на Whirlpool идеално се интегрира към всеки тип кухненски интериорни решения. С дясно отваряне на вратата и инсталирани към нея външни метални дръжки, уникалният му дизайн максимално оптимизира пространството и се адаптира към съвременните естетически изисквания. Той ще стои еднакво добре с елегантна достолепност както в домакинства привърженици на минимализма, така и в домове на любители на разкоша.

Whirlpool W5 811E OX H

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Оборудван с Fresh Box – специалното чекмедже за  съхранение на плодове и зеленчуци,  хладилникът създава идеални условия да се наслаждавате на отлично съхранена храна с максимално запазени хранителни вещества в нея.

Намирането на това, което търсите е улеснено от енергийно ефективни светодиоди / LED /, които  разпределят светлината равномерно в хладилника и създават перфектно осветление.

Освен с визия, Whirlpool W5 811E OX H ще ви спечели с уникалните си технически характеристики.

С енергиен клас A+ от гама A+++ до D и енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби – Class F, моделът гарантира висока производилност  с нисък разход на енергия, подкрепен от иновационни функции от най-ново поколение.

Технологията 6TH SENSE Control постоянно открива температурни колебания, дължащи се на външни причини (напр. отваряне на вратата) и бързо възстановява идеалната температура за оптимално съхраняване на храната както в хладилника, така и във фризера и  намалява изгарянията при замразяване на месо, предпазвайки храната от загуба на тегло и промяна на цвета.

Whirlpool W5 811E OX H

Функцията за бързо охлаждане – Fast Cooling спомага температурата във вашия хладилник да спадне веднага, когато се съхранява нова храна. Вградените сензори автоматично регулират температурата на охлаждане, осигурявайки ниска консумация на енергия и продължителна свежест.

Този хладилник с фризер от семейството на Whirlpool разполага със специален вътрешен дисплей с EOS настройка – електронна система за управление, която гарантира правилни настройки на параметрите по всяко време, осигурявайки идеалната работа и контрол на температурата.

А с технологията Less Frost размразяването става по-лесно и по-бързо само за една минута.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply