понеделник, юни 24

Whirlpool TDLRB6241BSEU/N – Компактна пералня с удобство и ефективност

Whirlpool TDLRB6241BSEU/N е пералня с вертикално зареждане, която съчетава компактни размери, удобство и висока ефективност. С капацитет от 6 кг и скорост на въртене от 1200 оборота в минута, тази пералня е идеална за малки домакинства или за тези, които търсят удобно и пространствосберегащо решение за пране на по-малки количества дрехи.

Whirlpool TDLRB6241BSEU/N разполага с технологията 6-то чувство, която автоматично преценява количеството дрехи и настройва настройките на пералнята, за да постигне най-добрите резултати при минимално използване на енергия и вода. Това ви осигурява оптимално пране и икономия на разходите.

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLRB6241BSEU/N, 6 кг, 1200 об/мин, Клас C, Технология 6-то чувство, Инверторен мотор, Цифров дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Инверторният мотор на Whirlpool TDLRB6241BSEUN е гаранция за тиха и надеждна работа. Този тип мотор осигурява по-голяма ефективност и по-малко износване на уреда, което го прави икономичен и дълготраен.

Пералнята е оборудвана с цифров дисплей, който ви позволява лесно да изберете желаната програма и да проследите напредъка на цикъла. Ясната и интуитивна информация на дисплея ви дава контрол върху прането и ви помага да постигнете желаните резултати.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайнът на Whirlpool TDLRB6241BSEU/N е семпъл и модерен. Белият цвят и компактните размери позволяват лесно вграждане във всяко помещение. Тази пералня е идеална за малки бани или кухни, където пространството е ограничено.

Заключение:

Whirlpool TDLRB6241BSEU/N е пералня с вертикално зареждане, която предлага удобство и ефективност в компактен размер. Със своите иновативни функции и интелигентни настройки, тази пералня осигурява отлични резултати при пране на по-малки количества дрехи. Инверторният мотор и 6-то чувство гарантират икономична и ефективна работа, а цифровият дисплей ви дава контрол и улеснява избора на програми. Ако търсите компактна пералня, която не прави компромиси с качеството на прането, Whirlpool TDLRB6241BSEU/N е отличен избор за вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply