четвъртък, юли 25

Whirlpool TDLR7221BSEUN – Удобство и ефективност с пералнята с горно зареждане

Whirlpool TDLR7221BSEUN е пералня с горно зареждане, която комбинира удобство, ефективност и иновативни функции. С капацитет от 7 кг и скорост на въртене от 1200 оборота в минута, тази пералня ви предоставя достатъчно пространство и мощност за ефективно пране на вашите дрехи.

С клас на енергийна ефективност Е, Whirlpool TDLR7221BSEUN все пак осигурява оптимални резултати във всяко пране. Технологията 6-то чувство е интелигентна система, която автоматично прецизно определя теглото и типа на прането, за да настрои пералнята според нуждите ви. Това гарантира ефективно използване на енергията и водата, без да компрометира качеството на прането.

Пералня с горно зареждане Whirlpool TDLR7221BSEUN, 7 кг, 1200 об/мин, Клас Е, Технология 6-то чувство, Инверторен мотор, Цифров дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Whirlpool TDLR7221BSEUN разполага с разнообразие от програми и функции, които отговарят на различните ви нужди. Можете да избирате между програми за различни видове тъкани и нива на замърсяване, включително деликатни дрехи, бързо пране и програма за специални грижи. Това ви позволява да получите перфектно чисти дрехи винаги.

Удобството на използване на Whirlpool TDLR7221BSEUN също е изключително. Горното зареждане ви осигурява лесен достъп до барабана, без да се налага да се наведете напред. Това е особено полезно, ако имате проблеми с гърба или ако предпочитате по-удобен начин за зареждане и изваждане на дрехите.

Цифровият дисплей на пералнята ви позволява да следите и контролирате различните настройки и функции. Можете лесно да изберете желаната програма, да промените скоростта на въртене и да следите времето на пране. Това ви дава пълен контрол върху прането и ви помага да организирате времето си по-ефективно.

Пералня с горно зареждане Whirlpool TDLR7221BSEUN, 7 кг, 1200 об/мин, Клас Е, Технология 6-то чувство, Инверторен мотор, Цифров дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Инверторният мотор на Whirlpool TDLR7221BSEUN е тих и надежден. Той осигурява плавно и безшумно въртене на барабана, като същевременно намалява вибрациите и шума. Това е особено важно, ако пералнята ви се намира в близост до спалнята или ако често перете през нощта.

В заключение, Whirlpool TDLR7221BSEUN е пералня с горно зареждане, която предлага удобство, ефективност и надеждност. Тя е снабдена с иновативни функции като технологията 6-то чувство и инверторния мотор, които гарантират оптимални резултати във всяко пране. Стилният дизайн и белият цвят я правят идеален избор за всяка модерна битова среда.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply