четвъртък, юни 13

Whirlpool TDLR65230SSEUN – Ефективна пералня с удобно вертикално зареждане

Whirlpool TDLR65230SSEUN е пералня със стилно вертикално зареждане, която се отличава със своята ефективност и удобство. С капацитет от 6.5 кг и максимална скорост на въртене от 1200 оборота в минута, тази пералня предлага достатъчно пространство и сила, за да се справи с вашите прането.

Въпреки че класът на енергийна ефективност е D, Whirlpool TDLR65230SSEUN все още осигурява ефективно почистване на дрехите ви. Технологията на 6-то чувство е интелигентна система, която разпознава автоматично теглото и типа на прането, оптимизирайки настройките за енергийна ефективност и перфектни резултати. Това ви позволява да спестите енергия и вода, без да се компрометирате с качеството на прането.

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR65230SSEUN, 6.5 кг, 1200 об/мин, Клас D, Технология 6-то чувство, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Whirlpool TDLR65230SSEUN разполага с разнообразие от програми и функции, които отговарят на вашите нужди. Можете да избирате между различни цикли за пране, включително програма за деликатни дрехи, програма за бързо пране и програма за ежедневни дрехи. Така можете да получите перфектно почистени дрехи, независимо от тяхната тежест и тип.

Удобството на използване на Whirlpool TDLR65230SSEUN също е отличителна черта. Вертикалното зареждане ви позволява да поставяте и изваждате дрехите от пералнята с лекота, без да се навеждате напред. Това е особено полезно за хора с физически ограничения или за тези, които предпочитат по-удобен начин за зареждане.

Дизайнът на Whirlpool TDLR65230SSEUN е семпъл и функционален. Бялата цветова гама се вписва лесно във всяко помещение и допълва вашия интериор. Голямото цифрово дисплей предлага ясна информация за избраната програма, времето за завършване и други настройки.

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR65230SSEUN, 6.5 кг, 1200 об/мин, Клас D, Технология 6-то чувство, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Инверторният мотор на тази пералня е надежден и тих. Той осигурява плавно и безшумно въртене на барабана, без да дразни ушите ви. Това е особено полезно, ако често перете през нощта или ако пералнята ви се намира в близост до жилищните помещения.

В заключение, Whirlpool TDLR65230SSEUN е пералня със солидни функции, удобство и ефективност. Въпреки класа на енергийна ефективност D, тя все още предлага надеждно почистване на дрехите ви, като в същото време ви дава възможност да спестите енергия и вода. Със своя интелигентна технология и разнообразие от програми, тази пералня е готова да отговори на вашите нужди за пране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply