четвъртък, юли 25

Whirlpool TDLR6240SSEU/N – Компактна пералня с вертикално зареждане за удобство и ефективност

Whirlpool TDLR6240SSEU/N е пералня с вертикално зареждане, която се отличава със своята компактна и функционална конструкция. С вместимост от 6 кг и скорост на центрофугиране от 1200 оборота в минута, тази пералня е идеална за малки домакинства или за хора, които търсят компактно решение за пране на дрехи.

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR6240SSEU/N, 6 кг, 1200 об/мин, Клас C, Технология 6-то чувство, Дигитален дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Основната предимство на Whirlpool TDLR6240SSEU/N е вградената технология 6-то чувство. Тази интелигентна функция анализира и регулира циклите на пране, за да постигне най-добрите резултати с минимално усилие от ваша страна. Тя автоматично променя времето и водното количество в зависимост от зареждането на пералнята, осигурявайки оптимално пране и ефективна консумация на енергия и вода.

Whirlpool TDLR6240SSEU/N разполага с дигитален дисплей, който ви позволява лесно да избирате различни настройки и програми за пране. Дисплеят предоставя ясна информация за избраните опции и текущия статус на цикъла на пране. Това улеснява управлението на пералнята и ви дава контрол върху процеса на пране.

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR6240SSEU/N, 6 кг, 1200 об/мин, Клас C, Технология 6-то чувство, Дигитален дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Въпреки че класифицирана в клас C за енергийна ефективност, Whirlpool TDLR6240SSEU/N все пак осигурява добри резултати в пране на дрехи. С внимателно избрани програми и настройки, можете да намалите разходите за енергия и вода, като все пак запазвате качеството на прането.

Заключение: Whirlpool TDLR6240SSEU/N е компактна пералня с вертикално зареждане, която ви осигурява удобство и ефективност при пране на дрехи. Със своята интелигентна технология, дигитален дисплей и приемлива енергийна ефективност, тази пералня е отличен избор за малки домакинства или за хора, които търсят компактно и функционално решение за пране на дрехи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply