петък, юни 14

Whirlpool Supreme Silence W8W046WBEE – Невероятна пералня за безшумно и ефективно пране

Whirlpool Supreme Silence W8W046WBEE е пералня, която носи наименованието “Supreme Silence” с пълно право. Тази пералня предлага изключително тиха работа, като осигурява перфектни резултати при пране на вашите дрехи. Независимо дали става дума за ежедневно пране или по-големи зареждания, тази пералня се грижи да запази тихотата във вашата къща.

С капацитет от 10 кг и скорост на въртене от 1400 оборота в минута, Whirlpool Supreme Silence W8W046WBEE е създадена, за да се справя с най-изискващите пранета. Независимо дали пранете памучни, синтетични или деликатни материи, тази пералня гарантира перфектно чисти и свежи дрехи в края на всяко пране.

Пералня Whirlpool Supreme Silence W8W046WBEE, 10 кг, 1400 об/мин, Клас A, 6-то чувство, Мотор Zen Direct Drive, WaterSave, FreshCare+, Steam Refresh, Steam Hygiene, LCD дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технологията “6-то чувство” е един от ключовите елементи на Whirlpool W8W046WBEE. Тя автоматично променя времето, температурата и количеството вода, за да осигури оптимални условия за пране на различни видове тъкани. Това не само гарантира най-добрите резултати, но и намалява консумацията на енергия и вода.

Моторът Zen Direct Drive на Whirlpool W8W046WBEE е създаден за дълготрайна и безпроблемна работа. Той е изключително надежден и ефективен, осигурявайки по-малко шум и вибрации по време на пране. Моторът работи с висока ефективност и гарантира дълъг живот на пералнята.

Тази пералня е оборудвана с няколко иновативни функции, които улесняват вашето ежедневно пране. Функцията WaterSave помага за икономия на вода, като автоматично оптимизира количеството вода, необходимо за всяко пране. FreshCare+ осигурява свежест на вашите дрехи, като продължава да ги върти периодично след края на цикъла на пране. Steam Refresh и Steam Hygiene са функции, които използват пара, за да освежат и дезинфекцират вашите дрехи, без да ги излагате на агресивни процеси.

Пералня Whirlpool Supreme Silence W8W046WBEE, 10 кг, 1400 об/мин, Клас A, 6-то чувство, Мотор Zen Direct Drive, WaterSave, FreshCare+, Steam Refresh, Steam Hygiene, LCD дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Whirlpool Supreme Silence W8W046WBEE разполага с LCD дисплей, който ви позволява лесно да контролирате и настройвате параметрите на пране. Интуитивният интерфейс и ясната информация на дисплея гарантират удобство и прецизност при работа с пералнята.

Стилният бял дизайн на тази пералня я прави подходяща за всяка модерна кухня или пране. Whirlpool Supreme Silence W8W046WBEE е не само функционална, но и естетически привлекателна, съчетавайки перфектно изпълнение и визуална привлекателност.

В заключение, пералнята Whirlpool Supreme Silence W8W046WBEE е идеалният избор за тези, които търсят комбинация от висока производителност, тиха работа и иновативни функции. Със своя капацитет, енергийна ефективност и напреднали технологии, тази пералня не само ще ви осигури безупречни резултати при пране, но и ще внесе удобство и лукс във вашата домакинска пране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply