неделя, май 26

Whirlpool Supreme Silence W8 W946WB EE – Тихата и ефективна пералня за перфектни резултати

Whirlpool Supreme Silence W8 W946WB EE е пералня, която обещава не само изключителна ефективност, но и ненадмината тишина по време на работа. С капацитет от 9 кг и максимална скорост на въртене от 1400 оборота в минута, тази пералня е идеалният избор за семейства с по-голямо количество пране или за тези, които търсят надеждност и качество.

Една от ключовите характеристики на Whirlpool Supreme Silence W8 W946WB EE е технологията “6-то чувство”, която автоматично преценява и регулира настройките на пералнята, за да постигне оптимални резултати. Това означава, че пералнята разпознава количеството и типа на зарежданите дрехи и адаптира програмата си, за да гарантира най-доброто пране въз основа на специфичните им нужди.

Пералня Whirlpool Supreme Silence W8 W946WB EE, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, 6-то чувство, Мотор Zen Direct Drive, WaterSave, FreshCare+, Steam Refresh, Steam Hygiene, LCD дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Motor Zen Direct Drive е иновативен инверторен мотор, който осигурява по-тиха и по-ефективна работа на пералнята. Той е създаден да минимизира трептенето и шума, осигурявайки ви спокойствие и комфорт в дома ви. Благодарение на този напредък в технологията, вече можете да се наслаждавате на тихи и безпроблемни пране без ненужен шум и вибрации.

Whirlpool W8 W946WB EE е снабдена и с някои уникални функции, които гарантират перфектността на вашето пране. FreshCare+ е система, която поддържа вашите дрехи свежи и без миризми, дори когато не можете да ги извадите веднага след приключване на цикъла на пране. Steam Refresh функцията позволява на пералнята да освежава дрехите чрез използването на пара, за да намали неприятните миризми и бръчките. Също така, Steam Hygiene гарантира по-висока хигиена на прането, като използва пара, за да премахне бактерии и алергени.

Пералня Whirlpool Supreme Silence W8 W946WB EE, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, 6-то чувство, Мотор Zen Direct Drive, WaterSave, FreshCare+, Steam Refresh, Steam Hygiene, LCD дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С LCD дисплея можете лесно да контролирате и настройвате пералнята според вашите предпочитания. Интуитивният интерфейс ви предоставя ясна информация за избраната програма, времето на цикъла и други полезни функции.

Тази пералня от Whirlpool се отличава също и с високата си енергийна ефективност, като принадлежи към клас A. Това означава, че можете да се насладите на отлични резултати в прането, като в същото време намалите енергийната консумация и спестите пари на електроенергия.

Заключение: Whirlpool Supreme Silence W8 W946WB EE е пералня, която предлага перфектна комбинация от функционалност, ефективност и тишина. Със своите иновативни технологии, високата скорост на въртене и разнообразието от полезни функции, тази пералня е идеалният избор за семейства, които търсят надеждност и качество в пералните си уреди. С Whirlpool Supreme Silence W8 W946WB EE вашият пране ще бъде по-тихо, по-ефективно и по-удобно от всякога.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply