понеделник, март 4

Whirlpool Supreme Silence W6W945SBEE – Най-новата пералня за безшумно пране с впечатляващи функции

Whirlpool Supreme Silence W6W945SBEE е пералня, която превръща прането в удоволствие благодарение на своите иновативни функции и напреднали технологии. С капацитет от 9 кг и въртяща скорост от 1400 оборота в минута, тази пералня е идеална за семейства и големи домакинства, които търсят високо качество и ефективност.

Една от най-вълнуващите характеристики на Whirlpool Supreme Silence W6W945SBEE е технологията 6-то чувство. Тя автоматично променя настройките на пералнята в зависимост от типа и количеството дрехи, осигурявайки оптимални резултати от прането. Това не само води до перфектно чисти дрехи, но и намалява консумацията на енергия и вода, което е добре и за вас, и за околната среда.

Пералня Whirlpool Supreme Silence W6W945SBEE, 9 кг, 1400 об/мин, Клас B, 6-то чувство, Мотор Zen Direct Drive, FreshCare+, Steam Refresh, Steam Hygiene, LCD дисплей, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Моторът Zen Direct Drive на Whirlpool Supreme Silence W6W945SBEE е проектиран да бъде безшумен и изключително ефективен. Той осигурява по-голяма стабилност и по-малко трептене по време на пране, което допринася за по-тиха работа и по-дълъг живот на пералнята. Това е идеално за семейства, които търсят пералня с минимално ниво на шум и безпроблемна работа.

FreshCare+ функцията на Whirlpool Supreme Silence W6W945SBEE е перфектното решение за заетите хора, които не могат да извадят дрехите веднага след като цикълът на пране приключи. Тя използва въздушно прокачване и въртене на барабана, за да предотврати образуването на неприятни миризми и бръчки върху дрехите. Така вашите дрехи остават свежи и готови за носене дори след изтичане на времето на пране.

Whirlpool W6W945SBEE предлага две допълнителни функции, които са отличителни за модела. Първата е Steam Refresh, която използва пара, за да освежи и изглади дрехите ви, без да ги излага на пълен цикъл на пране. Това е идеално за дрехи, които са носени само за кратко време и не са много замърсени. Втората е Steam Hygiene, която се бори с бактерии и алергени, осигурявайки ви по-чиста и хигиенична пране.

Пералня Whirlpool Supreme Silence W6W945SBEE, 9 кг, 1400 об/мин, Клас B, 6-то чувство, Мотор Zen Direct Drive, FreshCare+, Steam Refresh, Steam Hygiene, LCD дисплей, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Whirlpool SupremeSilence W6W945SBEE има и LCD дисплей, който предоставя лесна и интуитивна навигация през всички налични функции и настройки. Това ви позволява да персонализирате вашия цикъл на пране според вашите предпочитания и нужди.

Стилният и сребрист дизайн на Whirlpool W6W945SBEE се вписва перфектно във всяко модерно домакинство. Той ще добави елегантност и изтънченост във вашата пране и ще бъде отлично допълнение към вашия интериор.

Заключение: Whirlpool SupremeSilence W6W945SBEE е пералня за вграждане с впечатляваща функционалност и безшумен работен процес. Съчетавайки технологични иновации, високо качество на пране и стилен дизайн, тази пералня е идеалният избор за семейства, които ценят удобството, ефективността и тихата работа. Не само ще получите перфектно чисти дрехи, но и ще спестите време, енергия и ресурси с Whirlpool Supreme Silence W6W945SBEE.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply