сряда, юли 24

Whirlpool SP40802EU2: Просторност и Ефективност в Съвършено Бяло

Whirlpool SP40802EU2 е уникален хладилник с фризер за вграждане, който съчетава в себе си безупречен дизайн и висока ефективност. С капацитет от 400 литра, този модел предоставя обилно пространство за съхранение на хранителните продукти на цялото семейство.

Технологията LessFrost прави размразяването на хладилника по-лесно и удобно. Образуването на лед се намалява, осигурявайки стабилни условия за съхранение и по-малко грижи за поддръжка. Това допринася за продължителната свежест на вашите храни.

Хладилник с Фризер за вгражданеa Whirlpool SP40802EU2, 400 л, Клас E, LessFrost, H 193.5 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С класификация в клас E, Whirlpool SP40802EU2 е енергоефективен избор, който ще допринесе за намаляване на разходите ви за електроенергия. Този хладилник с фризер се грижи не само за вашите храни, но и за околната среда.

С височина от 193.5 см, този модел се вгражда лесно и елегантно във всяка кухненска обстановка. Бялият цвят придава усещане за чистота и свежест, съчетано с безупречните линии на дизайна, което го прави незаменим акцент във вашата кухня.

Whirlpool SP40802EU2 съчетава функционалност и елегантен дизайн, предоставяйки ви множество възможности за съхранение на вашите продукти. Осигурете си удобство и ефективност с този модерен хладилник с фризер за вграждане, който ще бъде надежден спътник във вашата кулинарна приказка.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply