четвъртък, юли 25

Whirlpool SP40801EU: Иновативност и Ефективност във Вашия Дом

Whirlpool SP40801EU е иновативен хладилник с фризер за вграждане, който обединява в себе си високи технологии и ефективност. С капацитет от 400 литра, този модел е истинска съкровищница на свежест и функционалност.

Със своя класификация в клас F, Whirlpool SP40801EU съчетава голям капацитет със съобразена енергийна ефективност. Това означава, че можете да съхранявате обилно количество храни и продукти с максимално добра грижа за околната среда.

Хладилник с Фризер за вгражданеa Whirlpool SP40 801 EU , 400 л, Клас F, 6 th Sense Fresh Control, H 193.5

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интегрираната технология 6th Sense Fresh Control гарантира, че вашите храни са съхранени под оптимални условия за свежест. Тази интелигентна система поддържа постоянна температура и влажност във вашия хладилник, за да се грижи за продуктите ви, както трябва.

С височина от 193.5 см, този модел се интегрира лесно във всяка кухня. Вградете го в обстановката си и се наслаждавайте на гъвкавостта и функционалността му. Неговият дизайн е изчистен и семпъл, като добавя съвременен акцент в интериора ви.

Whirlpool SP40801EU е идеалният избор за хората, които ценят съчетанието от усъвършенствани технологии и елегантен дизайн. Сега може да съхранявате храните си с увереност, че те са на върха на свежестта си. Насладете се на максимално удобство и функционалност с този вграден хладилник с фризер, който ще преобрази начина ви на съхранение на храни.

Leave A Reply