четвъртък, юни 13

Пералня Whirlpool FWSG61282BVEEN – със 6th Sense контрол за най-висока производителност

Огромното предлагане на пазара на перални машини може лесно да обърка всеки, затова решихме да подберем информация за най-важните параметри на перална машина Whirpool FWSG61282BVEEN, с която целим да подпомогнем Вашия по-информиран избор.

Бързата, умна и ефективна перална машина Whirpool FWSG61282BVEEN е със стилен и елегантен дизайн, който се вписва във всеки съвременен интериор. Това я нарежда сред пералните последно поколение, идеални за всяко съвременно домакинство, особено що се касае до изтънения ú Slim дизайн, който може да се побере в съвсем малка ниша. Пералнята е с предно зареждане и с капацитет на барабана от 6кг. Този обем е напълно достатъчен да поемe прането на едно домакинство състоящо се от двама или трима човека.

Whirlpool FWSG61282BVEEN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Добре ли е когато пералнята върти прането интензивно? Това е важен въпрос, който понякога потребителите си задават. С интензивното въртене на барабана дрехите ще бъдат извадени почти сухи. При такова извличане обаче тъканите от влакна се повреждат доста бързо, което води до риск от разкъсване на някоя дреха. Основно изискване от потребителите най-често е качеството на прането и затова скоростта на въртене на центрофугата е важна. Средната стойност на центрофугиране на Whirpool FWSG61282BVEEN е 1000 об/мин, максималната 1200 об/мин, което я нарежда сред най-подходящите варианти за Вашите високи изисквания.

Whirpool FWSG61282BVEEN е от енергиен клас Е. Това означава около 153 kWh годишна енергийна консумация и среден годишен разход на вода от 8550 литра. Всеки добре запознат със спецификациите на пералните, чел дълго време по темата, веднага би възкликнал, че това е прекалено малко и наистина е така! Пералня Whirpool FWSG61282BVEEN е изключително икономична и това е само едно сред многото ú предимства.

Инверторният мотор, който е избран за този модел пералня, е ново развитие в технологиите. Той е по-устойчив на износване и с по-добри характеристики. Може да преобразува променливия ток в постоянен, а това позволява инверторът да създаде променлив ток с необходимата честота, с което да се контролира точно работната скорост на двигателя. Това достижение повишава ефективността му, дава по-високо ниво на издръжливост на оборудването и по-малка нужда от поддръжка. Липсата на триещи части (този тип мотор не използва четки) създава по-малко шум при работа. Няма нужда от ускорение и моментално достига необходимите обороти, поддържайки ги точно през целия работен цикъл.

Контролният панел на уреда е комбинация от механичен въртящ се бутон за избор на програма и дигитален тип панел, чрез който се посочват всички останали опции. Контролният панел ще Ви уведомява чрез специален индикатор за процеса на прането, индикатор за край на цикъла и индикатор за текущото състояние на програмата, тоест ще можете да следите и планирате всичко, което се случва с Вашите дрехи. Освен стандартните настройки за Начало, избор на програма и избор на обороти, от контролния панел ще можете още да анулирате програми, да поставяте програми на пауза или да контролирате нивото на пяната. Бутоните могат да бъдат заключвани за любопитните пръстчета на децата, за да се избегнат инциденти като преждевременно спиране на програмата или промяна на настройките.

Механичният въртящ бутон дава избор сред богато разнообразие от изпиращи програми, сред които: Памук, Предпране, Бързо пране, Деликатна, Източване, Без гънки, Синтетика, Вълна, Спортни артикули, Бяло пране, Освежаваща пара, Ежедневна употреба 30°, Ежедневна употреба микс 40°, Chrono 30° С, Изплакване + Центрофуга, Смесени влакна, Специална програма за големи предмети и Пране при ниски температури.

Whirlpool FWSG61282BVEEN

Иновативни, съвременни и много търсени технологии, задвижват сърцето на Whirpool FWSG61282BVEEN и ще глезят Вашите дрехи и завивки. Сред тях:

  • Технология 6th Sense – Приложението на тази технология гарантира контрол на уреда по всяко време. Това е постоянен и лесен начин за навигация на пералнята и ползване на всичките ú опции и функционалности. Улеснението на битовите задачи се постига напълно с интелигентната технология, която е в крак с динамиката на съвремието ни и сама ще премери количеството дрехи, които поставите в барабана, за да определи необходимото количество вода, прах и енергия, които да използва за изпирането им. Чрез тази технология пестите средства и много време;
  • Пране с пара или освежаване с пара – превръща водата в мощна и дълбокопроникваща пара, за да улесни почистването, като своевременно с това премахва гънки и миризми от дрехите – само за 20 минути. Парата елиминира алергени, акари и остатъци от перилен препарат, които са основна причина за множество дихателни и кожни заболявания;
  • Clean+ – предоставя допълнително и по-усилено почистване на по-замърсените дрехи;
  • SoftMove™ – нежни, плавни и по-специален начин проектирани движения на барабана, при пране на деликатни дрехи с дантела, пайети или други декоративни орнаменти;

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply