сряда, април 24

Whirlpool FWDD1071682WBVEUN – Идеалният съюз между пералня и сушилня

Whirlpool FWDD1071682WBVEUN е пералня със сушилня, която съчетава в себе си функциите на два уреда – пералня и сушилня, за да ви осигури пълна гъвкавост и улеснение при пране и сушене на дрехи. С капацитет за пране от 10 кг и капацитет за сушене от 7 кг, тази пералня със сушилня е идеалното решение за по-големи семейства или за тези, които търсят практичност и удобство в един уред.

Една от ключовите характеристики на Whirlpool FWDD1071682WBVEUN е високата скорост на въртене от 1600 оборота в минута, което осигурява по-бързо изсушаване на дрехите и по-малко време за сушене. Това значително намалява времето, което трябва да отделите за пране и сушене на вашите дрехи.

Пералня със сушилня Whirlpool FWDD1071682WBVEUN, 10 кг пране, 7 кг сушене, 1600 об/мин, Клас D, FreshCare+, Технология 6th Sense, Инверторен мотор, Display LCD, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С клас на енергийна ефективност D, Whirlpool FWDD1071682WBVEUN предлага икономия на енергия и намалени разходи за електроенергия. Технологията 6th Sense позволява на пералнята да разпознава автоматично количество и типа на зарежданите дрехи и да регулира настройките си в съответствие с това. Това гарантира оптимални резултати от прането и сушенето, като се използва минимално количество вода и енергия.

Whirlpool FWDD1071682WBVEUN разполага също и с FreshCare+ технология, която предотвратява образуването на неприятни миризми върху дрехите, докато изчаквате да ги извадите от пералнята. Това е особено полезно, когато не можете да изпразните пералнята веднага след завършване на цикъла. FreshCare+ задържа дрехите свежи и без миризми, готови за използване.

Пералня със сушилня Whirlpool FWDD1071682WBVEUN, 10 кг пране, 7 кг сушене, 1600 об/мин, Клас D, FreshCare+, Технология 6th Sense, Инверторен мотор, Display LCD, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Инверторният мотор на Whirlpool FWDD1071682WBVEUN осигурява по-тиха работа и по-дълъг живот на уреда. Това означава, че можете да се наслаждавате на тишина и спокойствие по време на пране и сушене, без да се притеснявате за евентуални проблеми с мотора.

Пералнята със сушилня Whirlpool FWDD1071682WBVEUN разполага с LCD дисплей, който ви предоставя ясен преглед на избраните настройки и статуса на текущия цикъл на пране или сушене. Това ви позволява лесно да контролирате и проследявате процеса на пране и сушене.

В заключение, Whirlpool FWDD1071682WBVEUN е пералня със сушилня, която съчетава в себе си функционалността на два уреда и предлага изключителна гъвкавост и удобство при пране и сушене на дрехи. С иновативните си технологии, високата скорост на въртене и енергийна ефективност, тази пералня със сушилня е отличен избор за всеки дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply