сряда, юли 24

Whirlpool FreshCare+ FFWDD1176258BCVEU – Мощна пералня със сушилня за перфектни резултати

Whirlpool FreshCare+ FFWDD1176258BCVEU е впечатляваща пералня със сушилня, която ще ви предложи всичко необходимо за перфектно пране и сушене на вашите дрехи. С капацитет от 11 кг за пране и 7 кг за сушене, тази мощна машина се отличава с високата си производителност и надеждност.

Скоростта на центрофугата до 1600 оборота в минута осигурява бързо и ефективно изпиране на дрехите, като по този начин намалява времето за сушене. Класификацията B по енергийна ефективност гарантира оптимално използване на енергията и намаляване на разходите за електроенергия.

Пералня със сушилня Whirlpool FreshCare+ FFWDD1176258BCVEU, 11 кг пране, 7 кг сушене, 1600 RPM, Клас B, Технология 6th Sense, FreshCare+, Инверторен мотор, LCD дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Whirlpool FreshCare+ FFWDD1176258BCVEU разполага с технология 6th Sense, която автоматично адаптира настройките на прането и сушенето според типа на текстила и нивото на замърсяване. Това осигурява оптимални резултати, запазвайки качеството и ви давайки допълнително удобство.

Една от ключовите характеристики на тази пералня със сушилня е технологията FreshCare+. Тя използва въздушни цикли, които задържат дрехите свежи и без миризми след завършването на цикъла. Това е идеално за заети хора, които не могат да извадят дрехите от пералнята веднага след приключването на прането.

Инверторният мотор на Whirlpool FreshCare+ FFWDD1176258BCVEU осигурява по-тихо и по-ефективно функциониране на машината. Той е по-устойчив и дълготраен, което гарантира намалени разходи за поддръжка и по-дълъг живот на пералнята със сушилнята.

Пералня със сушилня Whirlpool FreshCare+ FFWDD1176258BCVEU, 11 кг пране, 7 кг сушене, 1600 RPM, Клас B, Технология 6th Sense, FreshCare+, Инверторен мотор, LCD дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

LCD дисплеят предоставя ясна и лесна за четене информация за избраните настройки, времето за завършване на цикъла и други полезни функции. Това ви дава контрол и удобство при работата с пералнята.

Дизайнът на пералнята със сушилнята Whirlpool FreshCare+ FFWDD1176258BCVEU е стилен и модерен. Бялата цветова гама придава класически вид, който се вписва перфектно във всяко помещение.

В заключение, пералнята със сушилня Whirlpool FreshCare+ FFWDD1176258BCVEU предлага впечатляващи функции и производителност, които ще ви дадат перфектно пране и сушене на вашите дрехи. С удобството на LCD дисплея, инверторния мотор и технологията 6th Sense, тази пералня със сушилня е идеалният избор за всеки, който търси надеждност, ефективност и качество в едно устройство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply