петък, юни 14

Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258SVEE – Удобство и перфектност в едно

Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258SVEE е пералня със сушилня, която предлага удобство, ефективност и иновативни функции, за да отговори на всичките ви нужди при пране и сушене на дрехи. С капацитет за пране от 10 кг и капацитет за сушене от 7 кг, тази пералня със сушилня е идеална за големи семейства или хора, които търсят универсално решение за пране и сушене на дрехи.

Скоростта на въртене от 1600 оборота в минута осигурява бързо и ефективно пране, като резултатите са почисти и свежи дрехи. Класът на енергийна ефективност B гарантира икономия на енергия и намалени разходи, като същевременно се предоставя високо качество на прането и сушенето.

Пералня със сушилня Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258SVEE, 10 кг пране, 7 кг сушене, 1600 об/мин, Клас B, 6th Sense технология, FreshCare+, Инверторен мотор, LCD дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258SVEE разполага със серия от интелигентни функции, които правят прането и сушенето по-лесни и ефективни. Технологията 6th Sense автоматично прецизно контролира настройките на пералнята, оптимизирайки консумацията на вода и енергия според вида и количеството дрехи. FreshCare+ функцията позволява задържане на дрехите в пералнята след края на цикъла, като имитира движенията на ръцете за предотвратяване на изплакването и намаляване на усукването на тъканите. Това е особено полезно, ако не можете да извадите дрехите веднага след приключване на прането.

Инверторният мотор осигурява тиха и надеждна работа на пералнята, като същевременно осигурява по-голяма ефективност и по-дълъг живот на уреда. LCD дисплеят предоставя лесен и ясен достъп до всички настройки и функции, което прави управлението на пералнята със сушилня лесно и интуитивно.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайнът на Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258SVEE е модерен и стилен. Белият цвят допринася за свежестта и чистотата на вашия дом, а ергономичната форма и компактният размер правят уреда подходящ за всяко пространство.

Заключително, Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258SVEE е пералня със сушилня, която съчетава удобство, ефективност и иновативни функции. С нейната висока производителност, интелигентни функции и стилен дизайн, тя ще ви осигури перфектни резултати при пране и сушене на дрехи. Възползвайте се от предимствата на Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258SVEE и се насладете на безупречно чисти и свежи дрехи винаги.

Leave A Reply