понеделник, юни 24

Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258BVEU – Интелектуална пералня със сушилня за перфектното облекло

Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258BVEU е пералня със сушилня, предлагаща високоефективност и иновативни функции, които ще превърнат грижата за вашите дрехи в лесна и удобна задача. С вместимост за пране до 10 кг и сушене до 7 кг, тази пералня със сушилня е идеалното решение за големи семейства или за хора, които търсят удобство и ефективност в едно устройство.

С въртене на барабана с максимална скорост от 1600 оборота в минута, пералнята осигурява по-бързо и по-ефективно пране на вашите дрехи. Технологията на 6-то чувство разпознава и адаптира програмата според теглото и типа на прането, осигурявайки оптимални резултати при минимално усилие от ваша страна. Така ще имате гаранция, че дрехите ви ще бъдат перфектно почистени и пресни след всеки цикъл.

Пералня със сушилня Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258BVEU, Пране 10 кг, Сушене 7 кг, 1600 об/мин, Клас B, Технология 6-то чувство, FreshCare+, Инверторен мотор, LCD дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258BVEU разполага с функция FreshCare+, която предлага дълготрайно освежаване на дрехите след приключване на цикъла на пране или сушене. Благодарение на въздушните въртелища и контролираната температура, дрехите се запазват свежи и без неприятни миризми, ако не можете да ги извадите веднага след приключване на цикъла.

Инверторният мотор осигурява по-тиха и по-ефективна работа на пералнята със сушилнята, като осигурява по-малко трептене и по-ниска консумация на енергия. Това е икономично решение, което намалява разходите за електроенергия и удължава живота на уреда.

Пералня със сушилня Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258BVEU, Пране 10 кг, Сушене 7 кг, 1600 об/мин, Клас B, Технология 6-то чувство, FreshCare+, Инверторен мотор, LCD дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Управлението на пералнята със сушилнята е лесно и интуитивно чрез LCD дисплея. Той ви позволява да избирате програми, да регулирате настройките и да следите прогреса на прането и сушенето. Също така, може да използвате и различни допълнителни функции, като например отложен старт или пране на по-чувствителни материали.

Дизайнът на Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258BVEU е стилен и семпъл, с бял цвят, който се вписва перфектно във всяка кухня или пералня. Компактните размери позволяват поставянето й дори в ограничени пространства, без да жертвате капацитет и функционалност.

В заключение, Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258BVEU е пералня със сушилня, която ще ви осигури перфектно пране и сушене на вашите дрехи с минимални усилия. С иновативните функции и удобството, които предлага, тя е идеалният избор за съвременното семейство, което цени качеството и ефективността.

Leave A Reply