понеделник, юни 24

Whirlpool FreshCare+ FFWDB976258SVEE – Превъзходна комбинация от пералня и сушилня за перфектно пране и сушене

Whirlpool FreshCare+ FFWDB976258SVEE е пералня със сушилня, която се отличава с високо качество на изпълнение и множество функции, които гарантират перфектно пране и сушене на вашите дрехи. С този модел можете да се насладите на улеснен и ефективен процес на поддръжка на вашата дрехи, без да жертвате качество и удобство.

С капацитет за пране от 9 кг и капацитет за сушене от 7 кг, Whirlpool FreshCare+ FFWDB976258SVEE ви позволява да се справите с големи зареждания, без да компрометирате върховото качество на резултатите. С висока скорост на въртене от 1600 оборота в минута, тази пералня със сушилня ви осигурява бързо изсушаване на вашите дрехи, спестявайки ви време и енергия.

Пералня със сушилня Whirlpool FreshCare+ FFWDB976258SVEE, 9 кг пране, 7 кг сушене, 1600 об/мин, Клас B, 6th Sense Technology, FreshCare+, Инверторен мотор, Цифров дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С клас B на енергийна ефективност, Whirlpool FreshCare+ FFWDB976258SVEE е създадена, за да намали вашия енергиен разход. Това води до по-ниски сметки за електроенергия и по-добро отношение към околната среда. Въпреки класа си, тази пералня със сушилня предлага изключителни резултати и перфектно пране и сушене на вашите дрехи.

Технологията 6th Sense на Whirlpool FreshCare+ FFWDB976258SVEE е интелигентна система, която автоматично регулира времето, температурата и количеството вода според нуждите на всяко пране. Това ви осигурява оптимални условия за пране и сушене на различни видове тъкани и гарантира перфектни резултати.

Функцията FreshCare+ е идеалното допълнение към тази пералня със сушилня, позволяваща задържане на свежестта на вашите дрехи след приключване на цикъла на сушене. С помощта на пара и нежно въртене на барабана, тази функция предпазва дрехите от неприятни миризми и ги държи свежи и готови за носене.

Инверторният мотор на Whirlpool FreshCare+ FFWDB976258SVEE е създаден да осигури по-тиха работа и по-голяма надеждност. Той е по-ефективен в управлението на въртенето на барабана, като по този начин намалява шума и ви предлага по-спокоен и комфортен опит при използване.

Пералня със сушилня Whirlpool FreshCare+ FFWDB976258SVEE, 9 кг пране, 7 кг сушене, 1600 об/мин, Клас B, 6th Sense Technology, FreshCare+, Инверторен мотор, Цифров дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Цифровият дисплей на тази пералня със сушилня ви предоставя лесен и ясен достъп до всички настройки и функции. Можете да изберете желания програмен цикъл, да следите прогреса на прането и сушенето и да контролирате други важни параметри, за да получите персонализирано пране и сушене според вашите нужди.

Whirlpool FreshCare+ FFWDB976258SVEE представлява изискана пералня със сушилня, която ще впечатли както със своите функционалности, така и със своя елегантен дизайн. Белият цвят придава съвременен и стилен вид на уреда, който ще се вписва перфектно във вашия дом.

В заключение, пералнята със сушилня Whirlpool FreshCare+ FFWDB976258SVEE е идеалното решение за хората, които търсят перфектни резултати при пране и сушене, висока енергийна ефективност и удобство при използване. Със своите иновативни функции и модерен дизайн, тази пералня със сушилня ще ви даде доверие в перфектната грижа за вашите дрехи.

Leave A Reply