понеделник, юни 24

Whirlpool FreshCare+ FFWDB864349BVEE – Интелигентна пералня със сушилня за безупречно чисти и сухи дрехи

Whirlpool FreshCare+ FFWDB864349BVEE е пералня със сушилня, която предлага функционалността на две уреда в едно – пералня и сушилня, за да ви осигури безупречно чисти и сухи дрехи, готови за носене. С вместимост от 8 кг за пране и 6 кг за сушене, тази пералня със сушилня е идеална за семейства и за всички, които търсят удобство и ефективност в един уред.

Основната предимство на Whirlpool FreshCare+ FFWDB864349BVEE е технологията 6th Sense, която автоматично анализира и регулира циклите на пране и сушене, за да постигне най-добрите резултати. Тази интелигентна функция осигурява оптимална консумация на вода и енергия, както и перфектно изплакване и сушене на дрехите ви.

Пералня със сушилня Whirlpool FreshCare+ FFWDB864349BVEE, 8 кг пране, 6 кг сушене, 1400 об/мин, Клас B, 6th Sense Technology, FreshCare+, Инверторен мотор, Цифров дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

FreshCare+ е още една полезна функция, която предлага тази пералня със сушилня. С помощта на пара, тя предотвратява образуването на неприятни миризми върху дрехите, като ги освежава и ги държи свежи дори след приключването на цикъла на сушене. Това е идеално за хора, които не могат да извадят дрехите веднага след завършване на сушенето.

Whirlpool FreshCare+ FFWDB864349BVEE е снабдена с инверторен мотор, който осигурява по-тиха и по-ефективна работа. Той е по-издръжлив и има по-малко вибрации, което гарантира по-голяма стабилност и по-дълъг живот на уреда. Благодарение на инверторния мотор, ще имате по-тиха и спокойна среда при използване на пералнята със сушилня.

С цифровия дисплей на Whirlpool FreshCare+ FFWDB864349BVEE, ще можете лесно да изберете желаните настройки и да следите напредъка на циклите на пране и сушене. Дисплеят предоставя ясна и интуитивна информация, което прави управлението на уреда бързо и лесно.

Пералня със сушилня Whirlpool FreshCare+ FFWDB864349BVEE, 8 кг пране, 6 кг сушене, 1400 об/мин, Клас B, 6th Sense Technology, FreshCare+, Инверторен мотор, Цифров дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Класифицирана в клас B за енергийна ефективност, тази пералня със сушилня осигурява оптимално използване на енергията, което води до по-ниски разходи и по-екологичен подход. Въпреки че класът на енергийна ефективност е по-нисък от някои други модели, тази пералня със сушилня все пак осигурява отлични резултати в пране и сушене.

Заключение: Whirlpool FreshCare+ FFWDB864349BVEE е пералня със сушилня, която съчетава иновативни технологии и функционалности, за да ви предложи най-доброто пране и сушене на дрехи. Със своята вместимост, умни функции и инверторен мотор, тя предоставя удобство, ефективност и надеждност. Ако търсите универсално решение за пране и сушене на дрехи в един уред, Whirlpool FreshCare+ FFWDB864349BVEE е отличен избор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply