четвъртък, май 23

Пералня Whirlpool FreshCare+ FFL7259WEE – с шесто чувство в перфектната грижа към всяка от различните тъкани

Високоефективният инверторен мотор, с технология 6th Sense на пералня Whirlpool FreshCare+ FFL7259WEE е ​​по-тих, по-икономичен и по-издръжлив от конвенционалния. Барабан от неръждаема стомана побиращ товар с тегло до 7кг. Дигитален дисплей с LED индикатори за работа с 20 програми и функции за пране на дрехи. През цялото време на работа на уреда ще можете да следите етапите в зададения цикъл от дигиталния дисплей. Зашеметяващо удобен уред със сполучлива комбинация от технологии, полезни за всеки дом.

Whirlpool FreshCare+ FFL7259WEE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Whirlpool FreshCare+ FFL7259WEE запазва дрехите свежи, дори ако ги оставите за по-дълго време в барабана след края на цикъла на пране. Те ще Ви чакат свежи и ненамачкани, докато ги извадите от барабана, общо 6 часа. Нежната комбинация от пара и бавно въртене на барабана се грижи за Вашите дрехи в пералнята. Програмата FreshCare+ извършва серия от прецизни двупосочни движения, редуващи се с парене на редовни интервали на превъртания. По този начин въздухът циркулира в затвореното пространство, създавайки идеалното ниво на влажност, за да запази дрехите Ви свежи дори след 6 часа престой.

Специалната технология 6th Sense, с която се характеризира тази пералня, е просто незаменима! Тя щади Вашите сметки за вода и електричество. Запазва материите и се грижи за тях чрез нежна обработка. Регулира скоростта и движението на барабана към всякакъв вид натоварване, като избира специфични движения, направени за всеки тип плат. Почувствайте силата на мекотата. Пералня Whirlpool FreshCare + FFL7259WEE се грижи за дрехите и цветовете в началото на цикъла на пране. Специалните движения на барабана във всяка от програми за пране гарантират перфектната защита еднакво както на дънките, така и за Вашите любими и ефирни копринени рокли. Чрез активирането на Системата за откриване на пяна се увеличава ефективността на изплакване и се осигурява оптимално отстраняване на препарата. Особено полезно е при хора с чувствителна кожа.

Продължителността на икономичната Еко програма е 3:25ч. Останалите програми и цикли, които ще бъдат на разположение за Вас са: Вълна, Памук, Синтетика, Предпране, Еко памук, Бързо пране, Деликатна, Изплакване и центрофуга, Източване, Дънки, Евакуационна и центрофугиране, Бяло пране, Спортни дрехи, Ежедневна употреба 30°, Ежедневна употреба 40°, Ежедневна употреба микс 40°, Програма за смесено пране, Специална програма за големи предмети, Програма за изпиране при ниска температура, Старт/Пауза и Бебешка програма.

Whirlpool FreshCare+ FFL7259WEE

Дълготраен, безшумен и енергийно ефективен двигател. Благодарение на инверторния двигател всички естествени тъкани са винаги защитени. Регулира движенията на барабана, позволявайки на дрехите да се придържат отстрани и по този начин защитава техните влакна, като същевременно намалява появата на износване и гънки.

Размери: височина – 84.5см, широчина – 59.5см, дълбочина – 57.5см. Тегло – 65кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply