сряда, юли 24

Whirlpool FreshCare+ FFD8469BCVEE – Превъзходна ефективност и иновативни функции за безупречно пране

Whirlpool FreshCare+ FFD8469BCVEE е пералня, която предлага превъзходна ефективност, иновативни функции и стилен дизайн. С капацитет от 8 кг и скорост на въртене от 1400 оборота в минута, тази пералня е идеална за семейства със среден размер и ви осигурява висококачествено пране на всички видове дрехи.

С клас на енергийна ефективност А, Whirlpool FreshCare+ FFD8469BCVEE е икономична и помага за намаляване на разходите за електроенергия. Технологията 6th Sense е интелигентна система, която автоматично адаптира настройките на пералнята според нуждите на всяко пране. Това осигурява оптимални резултати при използване на минимално количество вода, енергия и време.

Пералня Whirlpool FreshCare+ FFD8469BCVEE, 8 кг, 1400 об/мин, Клас А, Steam Refresh, Steam Hygiene, Технология 6th Sense, Инверторен мотор, Бял/Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Whirlpool FreshCare+ FFD8469BCVEE разполага със забележителни функции като Steam Refresh и Steam Hygiene. Функцията Steam Refresh използва пара, за да освежи и изглади дрехите без да ги излага на пълен цикъл на пране. Това е изключително удобно, когато имате нужда от бързо освежаване на дрехите си преди важно събитие. Функцията Steam Hygiene, от своя страна, използва висока температура на парата, за да премахне 99,9% от бактериите и алергените от дрехите ви, гарантирайки по-хигиенично пране.

Инверторният мотор на пералнята е изключително тих и надежден. Той осигурява плавно и безшумно въртене на барабана, като същевременно гарантира по-малко вибрации и по-дълъг живот на уреда. Това е особено полезно, ако пералнята ви се намира в близост до общите помещения или ако перете през нощта.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайнът на Whirlpool FFD8469BCVEE съчетава бял и черен цвят, което придава на уреда съвременен и елегантен вид. Голямият цифров дисплей осигурява лесна навигация и контрол върху всички настройки. Освен това, пералнята разполага с разнообразие от програми и опции, които ви позволяват да изберете най-подходящите настройки за всяко пране.

Заключително, Whirlpool FreshCare+ FFD8469BCVEE е пералня, която впечатлява с превъзходна ефективност, иновативни функции и стилен дизайн. Тя ви осигурява безупречно пране, използвайки минимално количество вода и енергия. Функциите Steam Refresh и Steam Hygiene добавят допълнителни възможности за грижа за вашите дрехи. Инверторният мотор и тихата работа гарантират комфорт и удобство при използване. Whirlpool FreshCare+ FFD8469BCVEE е пералня, която ще отговори на всичките ви нужди и изисквания при прането.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply