четвъртък, май 23

Whirlpool FFTM1182BEE – Сушилнята, която Обича Вашите Дрехи

Сушилнята Whirlpool FFTM1182BEE е перфектният партньор за грижа и поддръжка на вашите дрехи. Този модел разполага с иновативни технологии и умни функции, които гарантират, че вашите дрехи са сухи, меки и свежи след всяко сушене.

Термопомпена Технология – За Икономия на Енергия и Перфектни Резултати: Whirlpool FFTM1182BEE разполага с термопомпена технология, която осигурява изключителна ефективност и нисък разход на енергия. С класификация A++, тази сушилня е една от най-икономичните на пазара.

Сушилня Whirlpool FFTM1182BEE, Термопомпа, 8 кг Клас A++, Инверторен мотор, Freshcare +, 6th Sense Technology, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Инверторен Мотор – За Тишина и Продължителна Употреба: С инверторния си мотор, сушилнята Whirlpool работи по-тихо и по-ефективно от вентилаторните модели. Този мотор осигурява дълготрайна употреба и надеждност.

Freshcare+ – За Свежи Дрехи Дори след Сушене: Freshcare+ технологията позволява на сушилнята да продуцира пара след завършване на сушенето. Това предотвратява образуването на бръчки и запазва вашите дрехи свежи и меки.

6th Sense Технология – За Автоматично Регулиране на Програмите: Със своята интелигентна 6th Sense технология, сушилнята разпознава влажността на дрехите и автоматично регулира времето на сушене. Това гарантира перфектни резултати във всяка ситуация.

Капацитет от 8 кг – За Големи Количества Дрехи: С капацитет от 8 кг, Whirlpool FFTM1182BEE е подходяща за големи семейства и интензивна употреба. Тя ви позволява да сушите големи количества дрехи на еднократно, спестявайки ви време и усилия.

Заключение: Сушилнята Whirlpool FFTM1182BEE предлага перфектна комбинация от технологии, качество и функционалност. Тя ще се погрижи за вашите дрехи, като ги направи меки, сухи и готови за носене. Съчетайте това с икономичността й и получавате идеалния избор за вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply