сряда, юли 24

Пералня Whirlpool FFD8648BVEE – за дезинфекциране на прането с мощността на парата

Отзивите за Whirlpool FFD8648BVEE са от добри до много добри. В допълнение към качеството на пране, отбелязват се още: ниското ниво на шум, добрата скорост на центрофугиране, доказана надеждност, ниската консумация на ток и големият брой програми. Whirlpool FFD8648BVEE няма от какво да се оплаче. Тя е една от най-надеждните перални машини на пазара, а компанията Whirlpool от своя страна е лидер сред производителите, когато говорим за надеждност спрямо цена.

Whirlpool FFD8648BVEE има максимален капацитет от 8кг и изключително висока скорост на центрофугиране от 1600 об/мин, която я прави ненадмината в изстискването на водата от дрехите. На прането Ви ще бъде нужно съвсем малко време, за да изсъхне напълно, дори през зимните и влажни месеци. В комбинация с тези високи обороти ще се радвате и на оптимално нисък шум по време на центрофугиране от 83dB.

Whirlpool FFD8648BVEE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Тази пералня е снабдена с инверторен мотор, който дава възможност за избор на изключително голямо разнообразие за изпиране на различни дрехи. От ежедневни до елегантни, от бебешки до спортни, от дънки до коприна – получавате всичко с няколко посочвания на дигиталния дисплей. Освен това ще спестите време с 30мин продължителност на кратката програма. Ако се чудите как изобщо е възможно подобно разнообразие и дали е съвсем надеждно всичко това, то отговорът се крие в технологията 6th Sense. Тази интелигентна технология умее автоматично да анализира типа на тъканите, които сте поставили в барабана, нивото на тяхната замърсеност и съответно нужното количество препарат и вода, с които да се почистят ефективно. Програмата умее още да спестява вода и електричество, защото използва точно толкова, колкото е нужно, без нито капка повече или по-малко.

Инверторният мотор е още дълготраен двигател без въглеродни четки, благодарение на който се минимализират допълнителните разходи и шум, като се постига до 25% по-бързо изпиране без загуба на качество. Whirlpool FFD8648BVEE се категоризира в Class C енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби и Class A ефикастност при центрoфугиране.

Whirlpool FFD8648BVEE

6th Sense е комбинирана с технологията Fresh Care+ Steam (пара), с която грижата за Вашите дрехи няма да приключи дори след края на изпирането им. Парата ще ги поддържа свежи в пералнята до 6 часа след приключване на цикъла на пране. Whirlpool FFD8648BVEE е доста дискутиран продукт във форумите. Купувачите хвалят качеството на почистване, тишината, богатия списък от програми, качеството на материалите, ниската консумация, но и качеството на изцеждането. За най-голям плюс се считат програмите използващи пара – Steam Refresh и Steam Hygiene, които дезинфекцират, премахват алергените и микроорганизмите, елиминират бактериите, но не повреждат тъканите.

Размери: височина – 84.5см, широчина – 59.5см, дълбочина – 63см. Тегло – 71кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply