понеделник, юни 24

Whirlpool FFB9448WVEE – пералня с голям капацитет и грижа за дрехите

Whirlpool FFB9448WVEE е пералня, която съвместява в себе си всички необходими функционалности за безупречно почистване, а капацитетът и е наистина голям!

Whirlpool FFB9448WVEE разполага с капацитет на барабана от 9 кг.! По този начин пералнята осигурява, цялото нужно пространство, необходимо с едно изпиране да изчистите всички дрехи на цялото ви домакинство. Пералнята е подходяща за домакинства над 4 души, като капацитетът на зареждане може да побере мръсните дрехи на до 7 човека!

Whirlpool FFB9448WVEE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Въпреки това, дори при запълнен на максимум капацитет, прането винаги е безупречно изчистено. Сензорите 6th Sense (шесто чувство) адаптират ресурсите, които пералнята използва в зависимост от вида и размера на товара. По този начин пералнята спестява до 50% повече енергия, вода и време.

Така годишната енергийна консумация на Whirlpool FFB9448WVEE пада до 152 kWh, със среден годишен разход на вода 12350 л. Енергийният клас, с който разполага пералнята е А+++.

Системата за грижа на дрехите Freshcare+, почиства прането нежно, редувайки бавни движения с въздушна пара. Въздушна струя циркулира между дрехите, като по този начин ги запазва свежи и предотвратява лошите миризми. Прането остава свежо и ароматизирано до 6 часа след изпиране.

За пране на цветни дрехи, пералнята е предоставила програма Color 15, която освен грижа, осигурява идеални резултати от прането на всички ваши цветни дрехи.

Пералнята е подходяща за използване във всяко помещение на жилището ви. Освен стандартните размери 63 см дълбочина, 59.5 см ширина, 84.5 см височина, пералнята разполага и със сравнително ниско ниво на шум. При нормален режим на работа шумът достига 52 dB, а при центруфугиране и максимално натоварване – едва 78 dB.

Whirlpool FFB9448WVEE

Whirlpool FFB9448WVEE е пералня, която е съчетала в себе си огромен капацитет и добра функционалност. Употребата на програмите е лесно, извършва се от контролен в горната и част и може да бъде проследен от дисплея. Пералнята разполага и със система за заключване за деца.

Безспорно това една от най-добрите перални на пазара. Добрата цена я прави подходяща за всеки джоб и безспорно, ще Ви служи вярно дълги години напред.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply