понеделник, юни 24

Whirlpool BIWMWG71483EEUN – Прецизно пране и стилно вграждане

Whirlpool BIWMWG71483EEUN е пералня за вграждане, която съчетава безупречно пране, ефективност и стил. С вместимост от 7 кг и скорост на центрофугиране от 1400 оборота в минута, тази пералня е идеална за семейства със среден брой членове, които търсят пералня, която да отговаря на техните високи стандарти за пране на дрехи.

Whirlpool BIWMWG71483EEUN разполага с иновативна технология 6th Sense, която автоматично анализира зареждането и регулира настройките, за да осигури най-добрите резултати. Това означава, че всяко пране е прецизно и оптимално за всеки тип дрехи. Независимо дали става въпрос за деликатни тъкани или тежки материи, тази пералня се грижи за дрехите ви с максимална внимателност и ефективност.

Пералня за вграждане Whirlpool BIWMWG71483EEUN, 7 кг, 1400 об/мин, Клас D, Технология 6th Sense, Инверторен мотор, Цифров дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Със своя инверторен мотор, Whirlpool BIWMWG71483EEUN осигурява по-голяма тишина и по-ниска консумация на енергия. Моторът работи по-плавно и без вибрации, което не само гарантира по-тихо пране, но и по-дълъг живот на пералнята. Това води до по-малко нужда от сервизиране и по-ниски разходи за поддръжка.

Цифровият дисплей на Whirlpool BIWMWG71483EEUN предоставя лесен и интуитивен контрол върху настройките на пералнята. Можете лесно да изберете желаната програма и да проследите текущия прогрес на прането. Освен това, пералнята разполага с разнообразие от програми, включително специални програми за деликатни дрехи, спортно облекло и ежедневни пранета.

Пералня за вграждане Whirlpool BIWMWG71483EEUN, 7 кг, 1400 об/мин, Клас D, Технология 6th Sense, Инверторен мотор, Цифров дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайнът на Whirlpool BIWMWG71483EEUN е семпъл и елегантен, което го прави перфектен избор за вграждане във вашата кухня или баня. Бялата цветова гама се вписва лесно във всяко интериорно решение, осигурявайки хармония и стил.

В заключение, пералнята за вграждане Whirlpool BIWMWG71483EEUN е идеалният избор за тези, които търсят пералня с високо качество, удобство и стил. Съчетавайки иновативни технологии, инверторен мотор и елегантен дизайн, тази пералня ще се справи с всички вашите пране нужди и ще придаде изтънченост на вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply