четвъртък, юли 25

Whirlpool ART 7811: Стилен и Компактен Хладилник за Вграждане

Whirlpool ART 7811 е изключително функционален и стилен хладилник за вграждане, който ще се впише перфектно във всяка модерна кухня. Със своите 195 литра обем, този модел предлага оптимално използване на пространството и ще отговори на вашите нужди за съхранение на храните.

С клас F по енергийна ефективност, Whirlpool ART 7811 се отличава със своята икономичност. Този хладилник не само ще ви спести пари при електрозахранването, но и ще помогне за опазването на околната среда.

Хладилник с фризер за вгражданеa Whirlpool ART 7811, 195 л, Клас F, Рафт за шишета, 6th Sense, H 177 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Една от най-интересните характеристики на този модел е наличието на рафт за шишета. Той осигурява удобно и безопасно съхранение на вашите бутилки, като ги държи вертикално и спестява пространство.

С 6th Sense технология, хладилникът поддържа оптимална температура и влажност вътре в себе си. Това означава, че храните ще се запазят свежи и хранителните им стойности ще бъдат запазени за по-дълго.

С височина от 177 см, ART 7811 е идеален за вграждане под кухненски плот или в мебелите на вашата кухня. Този модел се интегрира перфектно и не пречи на естетиката на пространството.

Компактен, стилен и функционален, Whirlpool ART 7811 е перфектният избор за всеки, който търси качество и удобство във вграден хладилник. Насладете се на съхранение със стил с този изключителен модел от Whirlpool.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply