петък, юни 14

V-TAC 8649 – Wi-Fi робот-прахосмукачка

V-TAC 8649 е робот-прахосмукачка оборудван с изключително много функционалности, дистанционно управление и възможност за сухо и мокро почистване.

V-TAC 8649 е изключително трудоспестяващ робот-прахосмукачка. Със своята Wi-Fi свързаност, безпроблемно може да управлявате машината. Приложението на V-TAC работи добре за потребителите на всички операционни системи. Чрез него можете да контролирате робота, да задавате параметри за работа и да следите откъде той е минал.

V-TAC 8649

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Прахосмукчаката разполага с възможност за сухо и мокро почистване. Или иначе казано, роботът ще почисти не само падналите трохи от вечерята Ви или насъбрания под дивана прах, но той има възможност да изчисти и залепнали по земята мазнини, следи от обувки и други нежелани полепи.

Със своите размери от 327.66 мм х 327.66 мм х 73.66 мм, роботът има възможност да влезе под вдигнати легла или дивани. Теглото му е около 4.7 кг, което го прави подходящ за пренасяне от едно помещение в друго или дори да го ползвате в няколко жилища.

Благодарение на колелцата си на амортисьори, V-TAC 8649 превъзмогва и повдигнати повърхности като килими или по-ниски парапети. По този начин двойните странични четки могат да почистят мръсотията от всякакъв вид повърхности – паркет, ламинат или килим.

За тези от Вас, които разполагат с многоетажно жилище, производителят е предвидил сензори против падане или блъскане. Така когато достигне до стълбище, роботът спира и сменя посоката. Благодарение на своя голям резервоар – 600 мл и обемът на вградения акумулатор, роботът може да покрие зона за почистване от 120 кв.м. само с едно зареждане.

V-TAC 8649

За по-скептично настроените, V-TAC 8649 е предоставила японски мотор Nidec Motor 1800 PA. Той е с изключителна производителност и мощност от 28 kW. Въпреки това, роботът остава тих при работа – 65 dB.

Когато изразходва батерията си или е приключил с почистването, роботът се връща автоматично на станцията за зареждане, търпеливо изчаквайки следващата задача.

Роботът-прахосмукачка на V-TAC е изключително удобен за ежедневно почистване. Благодарение на всмукателната си мощ и страничните чети, роботът може да почисти еднакво добре навсякъде. Изключително удобен е по-натоварени с работата домакинства, а още повече че цената му е символична.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply