сряда, май 29

Toshiba GR-RT820PMJ-BS-1: Съвършено Съчетание на Простор и Технологии в Инокс

Със своя огромен обем от 611 литра и впечатляваща комбинация от иновации, хладилникът с две врати Toshiba GR-RT820PMJ-BS-1 променя правилата на съхранението на храните. Създаден да отговори на нуждите на динамичния начин на живот, този хладилник комбинира големия обем с интелигентни функции, които гарантират оптимална свежест на вашите храни.

Хладилник с 2 врати Toshiba GR-RT820PMJ-BS-1, 611 л, NoFrost, Инверторен компресор, Touch Control, Icemaker, Antibacteria Ag+, Клас E, H 184 см, Инокс

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технологично Продвинат: Системата NoFrost премахва необходимостта от ръчно размразяване и предотвратява образуването на ледени наслагвания. Това не само спестява време и усилия, но и поддържа ниската влажност вътре в хладилника, което е ключово за опазване на витамините и текстурата на храните.

Интелигентен Компресор и Touch Control: Инверторният компресор на Toshiba GR-RT820PMJ-BS-1 регулира мощността си според нуждите, което не само осигурява ефективност на охлаждането, но и намалява шума и енергопотреблението. С Touch Control екрана можете лесно да контролирате и регулирате настройките на хладилника.

Icemaker и Antibacteria Ag+: Вграденият Icemaker ви осигурява лесен достъп до свежи ледени кубчета през целия ден. Системата Antibacteria Ag+ предотвратява разрастването на бактерии и гъби, което осигурява по-дълъг срок на съхранение на храните.

Стилен Дизайн в Инокс: С изчистения си дизайн в инокс, този хладилник е идеален акцент във всяка съвременна кухня. С клас E на енергийна ефективност, този модел не само спестява енергия, но и се грижи за околната среда.

С Toshiba GR-RT820PMJ-BS-1 вашите храни са на безопасно и стилно място. Оптимална свежест и интелигентни функции правят този хладилник перфектен избор за съвременната домакиня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply