понеделник, март 4

Toshiba 50UA3A63DG – перфектно съотношение между цена и качество

Toshiba 50UA3A63DG напълно ще задоволи очакванията Ви, както и неговата операционна система Android (версия 9.0), предлагаща всичко, което е нужно за един телевизор и един собственик – обичащ креативните и забавни приложения. Android Ви дава свободен и неограничен достъп до главното си приложение Google Play, от където ще можете да теглите безброй много приложения и да гледате каналите YouTube, Netflix или HBOGo.

Toshiba 50UA3A63DG

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Android Ви предлага още:

  • Гласовия асистент – Google assistant built in;
  • функцията Mirroring;
  • USB recording;
  • Вграден Chromecast.

Плосък LED екран, 50 инча, 126 см диагонал, черен на цвят панел, с красива и стилна рамка. Размери със стойката 249 x 691 x 1129мм и тегло 12.5кг. Телевизор Toshiba 50UA3A63DG е съвместим с всеки интериор. Можете да го свържете с Wi Fi или Bluetooth връзка или да се възползвате от изобилието от неговите входове и портове: 1 x Jack 3.5 mm; 1 x VGA; 1 x RJ-45; 1 x Вход за данни; CI+ slot; 4 x HDMI и 2 x USB. Свържете с Toshiba 50UA3A63DG Вашите слушалки и се насладете на качествения звук на музиката или екшън филма, който гледате, по дискретен начин, без да пречите на останалите в стаята. Или свържете геймпада си и се насладете на игрово поле с огромни размери. Всичко, което е забавно, е позволено с Toshiba 50UA3A63DG.

4К качеството на картината на Toshiba 50UA3A63DG е изпълнено с 3840 х 2160 пиксела хоризонтално и вертикално – достатъчно, за да се потопите в невероятно чиста, ясна и изписана картина, дори до най-фините детайли.

Специалната технология на изображения HDR 10, с висок динамичен обхват, вградена в Toshiba 50UA3A63DG, подобрява картината, дори когато е с лошо качество от оригиналния си източник. HDR 10 е технология, която подобрява цветния обем на картината, като автоматично подава информация, която да помогне за коригирането й, а също и HLG, която също осигурява допълнителна степен на обработка.

Скорост на обновяване 50Hz и тунери: DVB-C; DVB-S; DVB-S2; DVB-T и DVB-T2.

Със сигурност ще останете очаровани и от звука, който може да възпроизведе Toshiba 50UA3A63DG. Всичко благодарение на технологиите:

  • DTS
  • Dolby Audio Processing.

DTS, известна още като Digital Theater Systems, е технология специализирана в разработката на многоканален цифров звуков формат, с която ще получите пълния потенциал от насладата по време на слушането на звуци, мелодии или диалози.

Dolby Audio Processing намалява промените в нивото на звука. Регулира неговата чистота, равнина и яснота. Премахва всички ненужни фонови смущения и дразнещи покачвания и снижавания в нивата.

Toshiba 50UA3A63DG

В комплекта с Toshiba 50UA3A63DG получавате допълнително батерии, инструкции и Smart дистанционно. Toshiba 50UA3A63DG е невероятен телевизор, на прилична и достъпна цена, който трябва да притежавате. Той е способен да Ви покаже свят от нови цветове и звуци, каквито не сте виждали до сега. В сравнение с останалите конвенционални телевизори, този модел предлага много повече възможности, които могат да бъдат изцяло за Вас и Вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply