вторник, юни 18

Компактен бойлер със защита от замръзване – Tesy BiLight GCV804420B11TSR

Tesy BiLight GCV804420B11TSR е компактен бойлер със защита от замръзване и регулируем термостат.

Tesy BiLight GCV804420B11TSR е предназначен за домашно ползване. Със своя капацитет от 80 литра, той е напълно достатъчен, но за любителите на по-дългите бани, може да се наложи повторно нагряване за следващия желаещ да го ползва.

Tesy BiLight GCV1004420B11TSR

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Това, обаче не е проблем, тъй като времето за загряване от 15 градуса до 65 градуса е сведено до малко над 2 часа. Изключително голямата мощност от 2000 W, помага този процес да бъде сведен до минимум.

От производителя твърдят, че са в процес на патентоване на Priston Effect функционалността им. Чрез тази възможност получавате до 15% повече топла вода, тъй като струйникът е изработен от неръждаема стомана и забавя смесването на водата.

Термовръзката между водосъдържателя и монтажната планка е премахнат, а енергийната ефективност е до 16% по-висока. Изолацията на Tesy BiLight GCV804420B11TSR е цели 18 мм, а енергийният клас е Клас C.

BiLight панела е изключително полезна функционалност. Ключът на бойлера има две нива на работа. В зависимост от това дали бойлерът затопля или вече е готов за употреба, светлинният сигнал на него променя цвета си.

Tesy BiLight GCV1004420B11TSR

Терморегулаторът е механичен, достатъчно голям и лесен за употреба. С него може да избирате градусите, на които искате бойлерът да работи. Всички нива на работа са релефно оцветени, в помощ на по-слабо виждащите или изцяло незрящите.

Tesy BiLight GCV804420B11TSR разполага със защита срещу замръзване. Или иначе казано, бойлерът може да остане неизползваем дори и през най-студените зимни дни.

Монтажът е стенен с тегло от 21 килограма. Поставя се вертикално като размерите му са:

  • диаметър – 44 см;
  • дълбочина – 46.7 см;
  • височина – 84.5 см;
  • ширина 44 см.

Максималното налягане, което може да достигне бойлерът е 8 бара, а благодарение на предпазния винтил, уредът има защита то повреда.

Изключително удобен и практичен бойлер. Ниската му цена и компактните му размери го правят подходящ за хора с по-малко пространство в банята си. Бойлерът е подходящ и за тези, които разполагат с неизползваеми жилища или къщи извън града.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply