понеделник, юни 24

Пералня Tesla WF60831M –модерен и практичен избор за Вашето домакинство

TESLA представя пералня модел WF60831MЕ. Ето и какво да очаквате, ако спрете вниманието си на този уред.

Стандартни размери – моделът е с универсални размери и тегло Д/40, Ш/59.5, В/85 см и Т/54 кг, което го прави подходящ за всички стандартни разпределяния на обзавеждането във Вашия дом.

Лесен монтаж – уредът е със стандартно монтиране, без допълнителни и специфични изисквания. Процесът е лесен и подходящ да се справите сами.

Tesla WF60831M

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Предно зареждане – това е най-разпространеният тип на зареждане на дрехите при пералните машини, който има и следните предимства: не изисква допълнително пространство над уреда и дава възможност да наблюдавате самия процес посредством прозрачния илюминатор. Люкът е с отваряне на ляво, удобен за всички хора, при които водеща е дясната ръка, тъй като се създава по-голямо свободно пространство при зареждането и ваденето на дрехите.

Удобен капацитет – WF60831MЕ е с вместимост на прането до 6,5 кг, което го прави подходящ както за хора, които живеят сами, така и за домакинства с деца.

Механичен контролен панел – изключително лесен и интуитивен за работа, както и с по-ниска вероятност от повреждане в сравнение с дигиталните модели.

Универсален БЯЛ цвят – тази пералня ще се впише елегантно във Вашия интериор.

Tesla WF60831M

Ефективност и производителност.

Енергиен клас Е – високо ефективен клас съгласно новата категоризация на енергийните класове при електроуредите.

 

Енергийни характеристики:

 

  • Средна консумация на енергия за 100 цикъла (kWh) – 69kWh;
  • Средна консумация на вода за 1 цикъл (л) – 41 литра;
  • Времетраене на програма “Еко” – 3:08ч;
  • Емисии на въздушен шум (dB) и клас на емисиите на въздушен шум – 80bB – C.

 

Богат избор от възможности за Вашето пране.

Моделът притежава широк спектър от 23 програми. Това Ви дава възможност да изберете най-подходящата програма спрямо Вашите нужди и ежедневие.

Три варианта на кратка програма – това са програми с продължителност от 15, 30 или 45 минути, които са идеален избор за леко замърсени дрехи и ежедневно пране, позволяващи да отметнете тази задача още по време на сутрешното кафе.

Моделът разполага и с Програма за деликатни и синтетични тъкани – подходящи за специални нужди на Вашите дрехи и по-специфично пране.

 

Функциите следват нуждите Ви и се грижат за Вашия комфорт.

Допълнителното изплакване е изключително удобно решение за домакинства с домашен любимец, като веднъж за винаги ще реши проблема с космите от кучето или котката по дрехите. Също така тази програма е практична при пране на тъмни дрехи и гарантира, че завинаги ще забравите за следите от перилен препарат по тях.

 

 

Отложен старт – тази опция е отлично решение за всички, които имат натоварено ежедневие. Функцията дава възможност да планирате кога пералнята да стартира своята работа. Просто задайте желаното време чрез вградения таймер и след изтичането му уредът ще стартира сам. Изберете най-удобния за ежедневието си вариант между опциите за Отложен старт за 3,6 или 9 часа.

 

 

Защита от деца – този модел е оборудван с функцията Child Lock, с която ще бъдете спокойни, че всичко е наред, дори ако децата играят наоколо.

При силно замърсени дрехи ще Ви помогне функцията за Предпране. Вече няма да

се тревожите за упоритите петна.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply