понеделник, март 4

TESLA TT68TP21-2432IAWUV – Високоефективен климатик със смарт функции за перфектен комфорт

TESLA TT68TP21-2432IAWUV е модерен и интелигентен климатик, който ще ви осигури перфектен комфорт през горещите летни дни и приятна топлина през студените зимни месеци. Със своята висока енергийна ефективност и иновативни функции, този модел на TESLA е идеалното решение за вашето домашно или офисното пространство. Със възможността за Wi-Fi връзка, можете да управлявате и настройвате климатика от всяко място, чрез мобилното си устройство. TESLA TT68TP21-2432IAWUV съчетава комфорт, енергийна ефективност и интелигентни функции за персонализирано и удобно преживяване на климатични условия.

Климатик TESLA TT68TP21-2432IAWUV Wi-Fi, 24000 BTU, Клас A++, UVC лампа, Функция за отопление, Функция Turbo, I Feel, Самопочистване, Миещ се филтър, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергийна ефективност: TESLA TT68TP21-2432IAWUV е с клас A++ за енергийна ефективност, което го прави икономичен и приятелски настроен към околната среда. Тази висока ефективност се дължи на инверторния компресор и оптималната изолация на устройството. Климатикът автоматично регулира мощността си според нуждите на помещението, което допринася за по-ниска консумация на енергия и намаляване на разходите за електричество.

Интелигентни функции: TESLA TT68TP21-2432IAWUV разполага с различни интелигентни функции, които гарантират вашето удобство и комфорт. С Wi-Fi връзката и специалното мобилно приложение можете да управлявате климатика от всяко място, чрез своето смарт устройство. Това ви позволява да задавате температурата, да променяте режимите и да създавате графици за работа, така че да се наслаждавате на оптимална температура, когато сте вкъщи или в офиса. Функцията “I Feel” измерва температурата в близост до вас и автоматично регулира настройките на климатика, за да осигури максимален комфорт.

Функции за комфорт и удобство: TESLA TT68TP21-2432IAWUV предлага редица функции, които осигуряват приятно и удобно преживяване на климата. Функцията за отопление ви позволява да се наслаждавате на топлина през зимните месеци, когато е необходимо. Функцията Turbo осигурява бързо охлаждане или загряване на помещението, за да постигнете желаната температура в най-кратък срок. Самопочистващият се филтър задържа праха и алергените, осигурявайки чист въздух и здравословна среда. Вградената UVC лампа пречиства въздуха от вредни бактерии и микроорганизми, осигурявайки по-здравословна и безопасна атмосфера.

Дизайн и размери: TESLA TT68TP21-2432IAWUV е с изчистен и съвременен дизайн, който ще се впише перфектно във вашия интериор. Белият цвят придава свежест и елегантност, което го прави подходящ за всяко помещение. С компактните си размери и височина от 192 см, този климатик се интегрира лесно във всяка стая, без да заема много място.

Заключение: TESLA TT68TP21-2432IAWUV е изключително ефективен и интелигентен климатик, който ви осигурява оптимален комфорт през горещите летни дни и приятна топлина през студените зимни месеци. Със своите множество функции и интелигентни възможности, този модел е идеален избор за вашето домашно или офисно пространство. Неговите енергоспестяващи функции и възможността за дистанционно управление през Wi-Fi го правят удобен и лесен за използване. В допълнение, функциите за отопление, самопочистване и UVC лампа осигуряват по-здравословна и комфортна среда в помещението. Всичко това, заедно със съвременния дизайн и компактните размери, прави TESLA TT68TP21-2432IAWUV надежден и удобен избор за всяко домакинство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply