понеделник, юни 24

Климатик Tesla TT34TP21-1232IAW – с различни режими на работа за всяка част от деня

Приемете в дома си новата усъвършенствана технология за контрол на желаната температура на въздуха, представена от климатик Tesla TT34TP21-1232IAW. Със стандартния му монтаж на стената във Вашето помещение ще се сдобиете с лесно охладена стая през горещите дни и с добре отоплена стая през зимните месеци. Климатикът може да бъде включен на допълнителна трета програма за изсушаване на въздуха. Чрез премахването на излишната влага, въздухът в стаята става по-здравословен, а Вие се чувствате по-бодри и по-жизнени.

Tesla TT34TP21-1232IAW

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен изброените функции, уменията на климатик Tesla TT34TP21-1232IAW не се изчерпват до тук. Уредът може да бъде настроен в режим: Самопочистване, Режим Turbo, Интелигентна система за размразяване, I Feel, Автоматичен режим, Таймер, Бързо охлаждане, Режим Sleep, Есо Режим, Жилище без мухъл, Бързо нагряване, Самодиагностика и режим за Откриване на течове на хладилния агент.

Освен с автоматичното почистване ще можете да почистите климатика и ръчно. Лесно отстранете филтъра на уреда, с едно издърпване, и го измийте под течаща вода. Препоръчително е да изчакате известно време, за да изсъхне добре филтърът, преди отново да го поставите в тялото на климатика. Корпусът на климатика е със специално покритие против ръжда, за да изглежда и работи максимално добре за по-дълго време.

Благодарение на своя инверторен мотор и компресор тип Rotary (въртящ), ще можете да настройвате този климатик в 4 различни скорости на вентилатора. Мощността на мотора позволява удобството за ултра бързо затопляне и ултра бързо охлаждане на помещението при нужда и желание от Ваша страна.

Основният капацитет на климатик Tesla TT34TP21-1232IAW е 12 000 BTU. С минимална температура при охлаждане -15° и максимална температура при отопление +30°. Енергийна ефективност при охлаждане А++ и Енергийна ефективност при отопление А+

Tesla TT34TP21-1232IAW

Климатикът може да осъществи Wi-Fi връзка с Вашия телефон и да го управлявате – да го включвате, изключвате и променяте градусите, директно през Вашия мобилен Smart телефон или таблет. Ще можете да правите това и от разстояние. Например преди да се приберете във вкъщи от дългия работен ден, ще можете да включите климатика да охлади или затопли помещението, още докато сте на работа. Когато пристигнете у дома, температурата на стаята ще е точно такава, каквато е най-благоприятна за Вас.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply