четвъртък, юни 13

Tesla Superior TA36QQCT – Върхова Ефективност и Умни Функции за Идеален Климатичен Комфорт

Tesla Superior TA36QQCT представлява климатична система, която съчетава в себе си високоефективни технологии и интелигентни функции, за да осигури на потребителите перфектен комфорт и качество на въздуха в техните пространства. С 12000 BTU и клас A++ за енергийна ефективност, този модел предлага оптимално охлаждане и отопление при минимално потребление на енергия.

Климатик Tesla Superior TA36QQCT 12000 BTU Wi-Fi, Клас A++, Функция отопление, UV лампа, I Feel, Миещ се филтър, Филтър с висока плътност, 3D въздушен поток

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Едно от водещите предимства на Tesla Superior TA36QQCT е вградената UV лампа, която помага за ефективното пречистване на въздуха от бактерии, вируси и други вредни микроорганизми. Тази технология допринася за по-здравословна среда в помещението, като осигурява чист въздух за по-добро здраве и комфорт.

Филтърът с висока плътност е друга ключова характеристика на този модел. Този тип филтър улавя праха, алергените и други частици във въздуха, което осигурява по-чиста и по-здравословна среда в помещението. Освен това, миещата се функция на филтъра го прави лесен за поддръжка и продължителен живот.

Функцията “I Feel” добавя персонализиран комфорт в управлението на климатика. Чрез сензори за детекция на температурата, този модел автоматично регулира работата си, за да поддържа желаната температура в помещението, осигурявайки индивидуален комфорт за всеки потребител.

Технологията за 3D въздушен поток осигурява равномерно разпределение на въздуха в цялото помещение, което предотвратява появата на зонови разлики в температурата. Това води до по-голям комфорт и еднакви условия във всяка част на стаята, независимо от това къде се намирате.

Интегрираният Wi-Fi контрол осигурява възможност за дистанционно управление на климатика през мобилно приложение. Това предоставя на потребителите удобство и гъвкавост при настройването и контрола на температурата, без значение къде се намират.

Съчетавайки високоефективни технологии като UV лампа, филтър с висока плътност и интелигентно управление, Tesla Superior TA36QQCT предоставя изключителен комфорт и качество на въздуха за всички, които го използват. Този модел е превъзходен в своята функционалност и удобство, като същевременно предлага ефективност и интелигентно управление, които го правят подходящ избор за модерния потребител, насочен към висококачествени климатични решения.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply