събота, април 1

Tesla 50S906BUS – с най-съвременната операционна система

Tesla 50S906BUS е първият телевизор на компанията Tesla, със сертифицирана операционна система Android TV 10. Тя е базирана на Android и разработена от Google, като може да се определи като негов достоен наследник. Не бъркайте тази операционна система с Google TV, защото Android TV 10 е операционна система за интелигентна телевизия!

Tesla 50S906BUS

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С функцията Google Assistant на Android TV винаги ще знаете всичко, което Ви интересува и вълнува. Само с едно натискане на копчето на дистанционното, обозначено за връзка с Google Assistant ще можете да получите актуална информация за времето или трафика и за всяка друга тема, която Ви интересува, както и да стопирате на пауза филма или телевизионното предаването, което в момента гледате. Лесно, бързо, удобно и модерно – само чрез натискане на едно копче и чрез силата на гласа Ви. Можете дори да превърнете Smart телефона или таблета си в дистанционно, като свържете двете устройства чрез специално разработено приложение. Така, ще можете да управлявате Вашия телевизор Tesla 50S906BUS директно през телефона. Освен това Tesla 50S906BUS е съвместим с цялата екосистема на Google, включително Google Home, а това Ви дава възможността да контролирате всяко интелигентно устройство у дома с помощта на вградения Google Assistant: включете светлините, изключете отоплението и др.

Освен изключителна операционна система, този телевизор предлага и много добра картина. Моделът притежава Direct LED екран и Ultra HD резолюция с разширено 4К качество от 3840 х 2160 пиксела. Tesla 50S906BUS носи ясни, ярки цветове: MPEG шумопотискането автоматично „почиства” изображението, до достигане на неговото най-добро качество досега, заедно с HDR10/HLG. Tesla 50S906BUS  може да Ви предостави максимално удовлетворение от гледането на филми и телевизионни предавания чрез технологията Noise Reduction, намаляваща фоновия и широколентов шум, без това да повлиява на качеството на образите. Способностите на тази технология могат да премахнат различни шумове, като „съскане” на лентата, фонов шум от микрофона, бръмчене от електропровода и всички останали шумове, с които сме свикнали и постоянно присъстват в останалите конвенционални телевизори.

Технологията Adjustable Picture Controls съдържа предварително зададени профили, проектирани с различни настройки на контраст, яркост, яснота и наситеност. Ще можете да се наслаждавате максимално качествено на различните съдържания, настроени чрез индивидуалните Ви предпочитания. Ще можете да избирате още сред:

  • Standard mode;
  • Mod Sport;
  • User mode;
  • Game m

Освен всичко изброено трябва да знаете, че телевизор Tesla 50S906BUS може да Ви завладее със своя звук, защото е проектиран с допълнително вградена, предна звукова лента. Ще се возите на ръба на вълната и ще разберете буквално значението на това – събитието да се развива около Вас, защото ще чувствате (чувате) как звуците Ви заобикалят, а не са просто статично предадени и неволно разпръснати в пространството. Можете да използвате телевизора като външен високоговорител, дори когато екрана му не е включен. Точно затова си заслужава да притежавате Tesla 50S906BUS.

Tesla 50S906BUS

Tesla 50S906BUS се предлага с поддръжка за 5 GHz WiFi мрежи. Това е идеалното време да се насладите на 4K стрийминг, с по-стабилна връзка и много по-бърз интернет. Свържете Вашите Bluetooth слушалките към Tesla 50S906BUS, както и различни полезни Bluetooth устройства, като високоговорители, мишка, клавиатура и се наслаждавайте на удобствата и възможностите, които Ви предлага настоящия век. Свържете геймпада си, инсталирайте любимата си игра и се насладете на виртуални приключения на най-големия екран в стаята!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply