четвъртък, май 23

Tefal EY801815 – Напреднал фритюрник с горещ въздух за здравословно готвене

Tefal EY801815 е иновативен фритюрник, който използва горещ въздух вместо масло, за да приготвя храната ви по здравословен начин. Този умел кулинарен помощник разполага с няколко прогрессивни функции, които ще ви помогнат да приготвите вкусни и хрупкави ястия с по-малко мазнини и калории.

Програми за разнообразие: Tefal EY801815 предлага 8 предварително зададени програми, които ви позволяват да приготвите различни видове храни. От пържени картофи и пилешки крилца до риба и печени зеленчуци, този фритюрник има всичко, от което се нуждаете, за да задоволите своите готварски желания. Всяка програма е настроена за оптимално време и температура, за да получите перфектни резултати винаги.

Две зони за готвене: Една от най-полезните функции на Tefal EY801815 е наличието на две зони за готвене. Това ви позволява да приготвяте различни ястия едновременно, без да се смесват ароматите и вкусовете. Например, можете да пържите картофи в едната зона, докато в другата готвите риба или пиле. Това е идеално, ако имате разнообразни предпочитания в семейството или ако сте домакин на специално събитие.

Фритюрник с горещ въздух Tefal EY801815, 8 програми, 6.5 л, 2 зони за готвене, Незалепващо покритие, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Незалепващо покритие: Фритюрникът Tefal EY801815 разполага с незалепващо покритие, което улеснява почистването след готвене. Храната не се залепва за повърхността на фритюрника, което означава, че можете да го почистите бързо и лесно след всяко използване. Това спестява време и усилия и ви позволява да се концентрирате върху наслаждаването на своето хранене.

Здравословно готвене: С Tefal EY801815 можете да приготвяте храна с по-малко мазнини, без да жертвате вкуса и текстурата. Горещият въздух кръжи около храната, създавайки хрупкава външност и сочна вътрешност, без да изисква излишно количество масло. Това ви позволява да се насладите на любимите си ястия, като същевременно поддържате здравословен начин на хранене.

Контрол и удобство: Tefal EY801815 разполага с интуитивен дигитален контролен панел, който ви позволява да настроите времето и температурата с лекота. Можете да изберете желаната програма или ръчно да настроите параметрите според своите предпочитания. Допълнително, фритюрникът има функция за запазване на топлината, която ще поддържа вашата храна топла и готова за сервиране.

Заключение: Tefal EY801815 е съвременен фритюрник с горещ въздух, който ви позволява да се наслаждавате на хрупкава и вкусна храна, без да използвате излишно количество масло. С неговите разнообразни програми и две зони за готвене, можете да приготвите различни ястия едновременно и да задоволите всички вкусове. Независимо дали сте гурме или просто обичате да се наслаждавате на вкусната храна, Tefal EY801815 е перфектният избор за вас.

Leave A Reply