сряда, юли 24

TCL QLED 98C735 – Впечатляващо голям QLED телевизор за ултра-реалистично изживяване

TCL QLED 98C735 е едно вълнуващо устройство, което ще ви позволи да се потопите в ултра-реалистични визуални изживявания. Този голям QLED телевизор от TCL е създаден да предложи невероятна яркост, цветове и детайли, които ще ви отведат на ново ниво на гледане на съдържание.

Със своята огромна диагонал от 98 инча, TCL QLED 98C735 прави впечатление още от първия поглед. Вие ще бъдете потопени в обширен и широк екран, който ви дава възможност да се насладите на всеки детайл на вашето любимо съдържание. Независимо дали гледате филми, спортни събития или играете видео игри, този телевизор ще ви предложи вълнуващо и поглъщащо изживяване.

Телевизор TCL QLED 98C735, 98" (248 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Технологията на QLED осигурява невероятно ярки и наситени цветове, които правят всяка сцена изключително реалистична. С висока разделителна способност 4K Ultra HD, вие ще се наслаждавате на вълшебни детайли и яснота, които правят изображението още по-реалистично и плътно. Всеки пиксел е майсторски управляван, за да се постигне максимална прецизност и яснота във всяка сцена.

TCL QLED 98C735 разполага с технологията на квантовите точки, което му позволява да предложи по-широк цветови обхват и по-голяма гама от оттенъци. Това означава, че всяка нюанс и нюанс на цвета се възпроизвежда с изключителна точност и наситеност. Вие ще се наслаждавате на живи и реалистични цветове, които правят всеки момент още по-интензивен и впечатляващ.

Също така, този телевизор разполага с впечатляваща яркост и контраст, което осигурява детайли в светлите и тъмните сцени. HDR (High Dynamic Range) подобрява динамичния обхват на изображението, като предава повече детайли в ярките и тъмните области. Така вие ще виждате всеки нюанс на осветеността, който ви дава по-реалистична и впечатляваща картинка.

Телевизор TCL QLED 98C735, 98" (248 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

TCL QLED 98C735 е също така оборудван с впечатляващата технология Dolby Vision, която осигурява по-широк цветови обхват и по-добра детайлност. Това съчетава се с Dolby Atmos, която ви пренася в средата на звуковото действие с богат звуков ефект. Вие ще се потопите в пространството и ще усетите всеки звуков нюанс.

Смарт функционалността на TCL QLED 98C735 ви дава възможност да се свързвате с интернет и да достъпвате широка гама от приложения и онлайн съдържание. Ще можете да гледате своите любими филми и сериали от популярни стрийминг услуги, да преглеждате социални мрежи и да играете игри директно на телевизора си. Вграденият Wi-Fi и Ethernet порт ви осигуряват стабилна и бърза интернет връзка.

Друго предимство на TCL QLED 98C735 е неговата изчистена и интуитивна операционна система. С помощта на лесния за използване интерфейс можете лесно да навигирате в менютата и да достъпвате функциите на телевизора. Телевизорът също така е снабден с дистанционно управление с вграден микрофон, което ви позволява да използвате гласови команди за контрол на устройството.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Тъй като TCL QLED 98C735 е голям и впечатляващ телевизор, трябва да имате предвид пространството във вашия дом, преди да го закупите. Неговите размери и тегло го правят подходящ за поставяне на стената или в голяма стая, където можете да се наслаждавате на максимално изживяване.

В заключение, TCL QLED 98C735 е вълнуващ телевизор, който ще ви потопи в ултра-реалистично изживяване с невероятна яркост, цветове и детайли. Този голям QLED телевизор е подходящ за хора, които търсят възможността да се насладят на своето съдържание в голям мащаб и с високо качество. Той предлага смел дизайн, интелигентни функции и впечатляваща картинка, която ще ви остави възхитени.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply