вторник, юни 18

TCL QLED 75C735 – Опитайте безкомпромисността на качеството на изображението в огромен размер

TCL QLED 75C735 е телевизор, който се отличава с висококачествено изображение и големи размери, предоставяйки ви безкомпромисно гледане на вашите любими съдържания. С 75-инчовият си QLED екран, този модел ви осигурява удивителна визуална изява и яснота на картината.

Технологията на QLED панела на TCL QLED 75C735 предоставя ярки и наситени цветове, които правят всяка сцена жива и реалистична. Благодарение на високата разделителна способност 4K Ultra HD, всяка детайл на изображението е изразен с яснота и прецизност. Независимо дали гледате филми, спортни събития или играете видео игри, телевизорът ви предлага невероятно реалистично изживяване.

Телевизор TCL QLED 75C735, 75" (191 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С HDR10+ и Dolby Vision поддръжка, TCL QLED 75C735 осигурява богати цветове, широк динамичен обхват и детайли в тъмните и светлите области на изображението. Това означава, че ще видите всяка нюанса и детайл, като се наслаждавате на по-реалистични сцени и визии.

Освен впечатляващото изображение, телевизорът разполага и с висококачествен звук. С Dolby Atmos технологията, вие ще се наслаждавате на пространствен и иммерсивен звук, който ви потапя в центъра на действието. Всяка детайлна звукова нюанса ще бъде възпроизведена с яснота и прецизност, като ви предоставя изключително звуково изживяване.

TCL QLED 75C735 също така разполага със смарт функционалност и операционна система Android TV. Това ви позволява да достъпвате различни стрийминг услуги, приложения и игри, които ще задоволят вашите развлекателни нужди. С вградения Google Assistant, можете да управлявате телевизора с гласови команди и да намерите бързо съдържание, което желаете да гледате.

Телевизор TCL QLED 75C735, 75" (191 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайнът на TCL 75C735 е семпъл и елегантен. Тънките рамки около екрана му максимизират визуалното изживяване, като ви позволяват да се фокусирате върху съдържанието. Стилната стойка, която го поддържа, допълнително придава модерен и изчистен вид на телевизора.

Заключение:

TCL QLED 75C735 е телевизор, който комбинира впечатляващо качество на изображението, изобилие от цветове и висококачествен звук. Неговият 75-инчов QLED екран ви предоставя визуално изживяване с безкомпромисна яснота и детайли. Със смарт функционалността и операционната система Android TV, можете да достъпвате множество стрийминг услуги и приложения, които да удовлетворят вашите развлекателни нужди. TCL QLED 75C735 е идеален избор за тези, които търсят големи размери, висока разделителна способност и невероятно изживяване при гледане на телевизия.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply