четвъртък, юни 13

Изживейте вълнуващата реалност с TCL QLED 55C735

TCL QLED 55C735 е телевизор, който обещава да ви потопи в свят на ярки цветове, жива детайлност и изумителни визуални ефекти. Съчетавайки най-новите технологии и иновации, този модел е създаден да ви достави невероятно изживяване при гледане на филми, спортни събития или игри.

Качество на изображението: С TCL QLED 55C735 ще се наслаждавате на кристално ясна и реалистична картина. Технологията на квантовите точки осигурява по-широка цветова гама и по-точна визуализация на нюансите. Със своята 4K резолюция телевизорът предлага изключителна детайлност, което ви позволява да забележите всяка финес в картината. HDR и Dolby Vision подобряват контраста и осветеността, давайки на сцените по-голяма дълбочина и реалистичност.

Телевизор TCL QLED 55C735, 55" (139 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Аудио качество: TCL QLED 55C735 не е само за очите, но и за ушите ви. Снабден с Dolby Atmos, този телевизор предоставя богат и пространствен звук. Ще се наслаждавате на ясни диалози, дълбоки басове и широк звуков спектър, който ви потапя в средата на действието. Без значение дали гледате филм, слушате музика или играете игри, звукът на TCL QLED 55C735 ще ви отведе на съвсем ново ниво на аудио изживяване.

Смарт функции: Този телевизор е оборудван с операционна система Android TV, която ви дава достъп до широка гама от приложения и услуги. Можете да стриймвате своите любими филми и сериали от популярни платформи като Netflix, YouTube и Amazon Prime Video. Гледайте видеоклипове, разглеждайте снимки и използвайте различни приложения директно на големия екран на вашия телевизор. Също така, вграденият Google Assistant ви позволява да управлявате телевизора с гласови команди, което прави навигацията по смарт функциите още по-лесна и удобна.

Телевизор TCL QLED 55C735, 55" (139 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайн и свързаност: TCL 55C735 има съвременен и елегантен дизайн, който ще придаде стил на вашия дом. Тънките рамки около екрана му максимизират визуалното изживяване и ви позволяват да се фокусирате върху съдържанието. Телевизорът разполага с разнообразие от портове за свързване, включително HDMI, USB и Ethernet, което ви позволява да свързвате различни устройства към него.

Заключение: TCL QLED 55C735 е висококачествен телевизор, който ви предоставя ненадминато визуално и аудио изживяване. Благодарение на своите технологии и смарт функции, този модел от TCL ви дава възможността да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и игри на голям екран с впечатляващи детайли и реалистичен звук. TCL QLED 55C735 е изборът за тези, които ценят качество, функционалност и вълнуващи визуални възможности.

Leave A Reply