сряда, април 24

TCL MiniLed 85C805 – Големина, Качество и Интелигентност в Едно

С телевизора TCL MiniLed 85C805 вие не просто гледате телевизия, а влизате в свят, където големина, върховно качество на картината и интелигентността се съчетават в перфектна хармония. С този модел вашият дом става място на вълнуващи развлечения и визуално изживяване, което ви погружда в сърцето на всяко предаване или филм.

MiniLED Технология – Опит без Компромиси в Качеството

С иновативната MiniLED технология, вашият телевизор достига нови висоти в качеството на картината. С милиарди микроскопични светодиоди, всяка сцена се възпроизвежда с яснота и контраст, които правят изглеждането на телевизия и филми едно истинско удоволствие.

Телевизор TCL MiniLed 85C805, 85" (214 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас F (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

4K Ultra HD – Реализъм, Който Ви Пренася

Резолюцията от 4K Ultra HD осигурява детайли и четкост, които ви позволяват да влезете във всяка сцена. Този телевизор превръща вашето домашно развлечение в кинематографско изживяване с висока резолюция.

Smart Google TV – Лесен Достъп до Безброй Забавления

С вградената Smart Google TV платформа, вие имате лесен и бърз достъп до най-новите филми, сериали, игри и много други забавления. Гласовият контрол ви позволява да търсите и управлявате съдържанието с лекота.

HDR и Dolby Vision – Кристален Жив Контраст и Ярък Цвят

HDR и Dolby Vision добавят дълбочина и реализъм в картината, като осигуряват кристално чист контраст и изключителен динамичен цвят. Всяка сцена изглежда така, сякаш сте там в реално време.

Dolby Atmos – Звук, Който Приковава Вниманието Ви

Съчетайте визията с потопящия звук на Dolby Atmos. Този телевизор ви позволява да се поглезите с впечатляващ звук, който обгръща вас и цялата стая.

Гейминг Режим – За Истинските Геймъри

Специалният гейминг режим гарантира, че вашият телевизор е готов за всеки предизвикателство. Ниска латентност и плавен геймплей ще удовлетворят изискванията на всеки геймър.

Стилен и Съвременен Дизайн – Украса във Вашия Дом

Съчетавайки големината с елегантен дизайн, този телевизор става не само технологично чудо, но и стилна украса във вашия дом.

С TCL MiniLed 85C805 получавате цялостно и невероятно AV изживяване. Този модел представлява синтез на технология и дизайн, който преобразява начина, по който виждате и чувате света на развлеченията.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply