понеделник, юни 24

TCL LED 98P745 – Когато Големината Има Име и Качество

Със своите внушителни 98 инча, телевизорът TCL LED 98P745 съчетава огромен екран с висококачествени технологии, правейки всяко гледане на филми, спорт и игри истинско изживяване. Смесвайки Smart Google TV, 4K Ultra HD разделителна способност и 100 Hz честота на опресняване, този гигантски телевизор предоставя впечатляващ баланс между големина и качество.

Голям Екран, Голяма Реалистичност

С екран от 98 инча, TCL LED 98P745 носи изразителност и детайли на ново ниво. 4K Ultra HD разделителната способност осигурява изключителна яснота и живи цветове, като ви поставя в центъра на всяко действие. Всяка сцена се оживява със завладяваща реалистичност.

Телевизор TCL LED 98P745, 98" (248 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Smart Google TV – Връзка с Интелигентността

С вградения Smart Google TV, този модел предлага не само голям екран, но и голяма интелигентност. Лесната навигация, бързите отговори и безбройните възможности за поточно възпроизвеждане на съдържание правят гледането на телевизия толкова приятно и безпроблемно.

100 Hz Честота на Опресняване – Плавност и Детайли

Честотата на опресняване от 100 Hz гарантира плавно движение и ясни детайли, което е от особено значение при гледане на бързи спортни моменти или акционни сцени. Всеки кадър се предава без замазване и с максимална яснота.

Интелигентен Дизайн – Подчертаване на Изчистеността

Дизайнът на този телевизор не е просто голям, но и интелигентен. Тънкият корпус и минималистичният дизайн правят голямият екран да изглежда изключително стилен и подходящ за всяко пространство.

Гейминг Удоволствие – За Преданите Играчи

С опцията за гейминг режим, този телевизор предоставя по-нисък инпут лаг и по-бърз отговор, като същевременно осигурява оптимизирана картина за геймърското изживяване.

Dolby Atmos и DTS – Звуково Обгърнати Впечатления

Изживейте виртуален обкръжващ звук с Dolby Atmos и DTS технологии. Кристално ясните високочестотни звуци и дълбоките баси създават истинско аудио изживяване за цялото семейство.

Заключение

TCL LED 98P745 е телевизор за онези, които търсят големина и качество в едно. С невероятния си 98-инчов екран, този модел предоставя едно от най-големите и качествени визуални изживявания на пазара. Съчетавайки голямата си големина с интелигентни технологии и възможности за гейминг, TCL LED 98P745 е истинско вълнуващо съчетание от размер и функционалност.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply