сряда, май 29

Телевизор TCL 85C645 – Поглед към Бъдещето на Зрението у дома ви

С впечатляващия си размер от 85 инча и изисканите технологии, телевизорът TCL 85C645 не просто предоставя възможност за гледане на телевизия, а предлага поглед в бъдещето на зрението у дома ви. От висока резолюция и QLED технология до интелигентни функции, този модел представлява идеалния баланс между изключителен дизайн и напреднали характеристики.

QLED Технология – Живи Цветове и Изключителен Контраст

Телевизорът е оборудван с QLED екран, което гарантира брилянтни цветове и изключително ярък контраст. С технологията Quantum Dot, всеки цвят стъпва на преден план, предоставяйки ви невероятна визия на всяка сцена.

Телевизор TCL 85C645, 85" (214 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас G, QLED

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

4K Ultra HD – Резолюция, Която Осигурява Визуално Удоволствие

Резолюцията от 4K Ultra HD предоставя детайли, които ще ви отведат в сърцето на действието. Всяка сцена се възпроизвежда с потрясаща реализъм и яснота, осигурявайки визуално удоволствие, което си заслужава да се споделя.

Smart Google TV – Интелигентност, Която Ви Улеснява

С вградената платформа Smart Google TV, този телевизор става команден център за вашите развлечения. Търсете с лекота любимите си филми, играйте игри, или стриймвайте вашите предпочитани сериали, като използвате интуитивния гласов контрол.

Dolby Vision и Dolby Atmos – Звук и Картина с Кино Качество

Потопете се във вълнуващата атмосфера на вашите любими филми и сериали с Dolby Vision за впечатляваща яркост и цвят, и Dolby Atmos за поглъщащ звук, който докосва всяка част от стаята ви.

Гейминг Режим – За Геймърите от Първокласен Клас

Ако сте геймър, този телевизор е създаден с вас предвид. Специалният гейминг режим гарантира ниска латентност и плавна визуализация, които са от съществено значение за вашите игри.

Стилен Дизайн – Съчетание на Функционалност и Красота

С изключително тънък дизайн и минималистична рамка, този телевизор допринася за стил и елегантност във всяко пространство. Той не само предоставя върховни технологии, но и стил, който впечатлява.

Свързаност – Винаги на Връзка с Новите Технологии

С множество портове, включително HDMI и USB, както и Bluetooth и Wi-Fi връзка, вие винаги сте на връзка с вашите устройства.

Заключение

TCL 85C645 е телевизор, който не само предоставя изключително качество на картината и звука, но и създава цялостно визуално и аудио изживяване. Той привлича с изчистения си дизайн и впечатлява с иновационните технологии, които предоставя. Този модел е инвестиция в бъдещето на вашата домашна зрителна радост.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply