сряда, октомври 4

Пералня SLIM Star-Light WMSV-610D, 6 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, LED дисплей, Бял

 Star-Light WMSV-610D в бял  цвят е перфектният избор, ако търсите отлично съотношение между качество-цена и  искате високопроизводителна пералня, оборудвана с най-иновативните икономични технологии.

Разположена във високия клас на енергийна ефективност  A ++  и нисък разход на ресурси, със средногодишен разход на вода от 9900 л / година, ще удовлетвори максимално очакванията ви за енергоикономичност и висока производителност.

Уредът е с висока скорост на центрофугиране до 1000 оборота в минута и капацитет на зареждане 6 кг, което я прави подходяща за всяко средно семейство.

Star-Light WMSV-610D

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С размери 84.5 x 59.7 x 41.6 см, ниво на шум при центрофугиране 77 dB(A)ниво на шум при пране  58 dB(A) и слим дизайн, пералната машина позволява да бъде монтирана дори в споделени пространства, без да нарушава звуковата хармония по време на своята работа.

Контролният панел разположен в горната част е обезпечен с  LED екран  с  електронно управление, който позволява лесен контрол и управление.

SLIM Star-Light WMSV-610D е проектирана за вашите ежедневни нужди ориентирани към защита на тъканта и цялостно почистване на най-мръсното пране. Може да избирате между 15 програми, сред които:

Baby Wear  е идеална за бебешки дрехи, благодарение на надеждната изплакваща функция, която гарантира безупречно отстраняване на перилния препарат за една по-здрава кожа на вашето дете.

Child Lock   е другата програма ориентирана към грижа и защита както на децата, така и на пералната машина, позволяваща заключване на  бутоните, за да бъде предотвратено случайно изключване или промяна на програмата. Така децата могат да играят близо до пералнята, без да бъдат постоянно наблюдавани.

Star-Light WMSV-610D

 Easy Care  е подходяща за пране на ежедневни дрехи и тениски, които се използват всеки ден и които не трябва да се гладят.

 Програмата ECO дава възможност да перете цветни и памучни дрехи, без да навредите на външния им вид, спестявайки електроенергия поради работата й с ниска температура.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply